Vår redning i hverdagen!

Det er vår, vinter og høst, alt på en gang, om dagen. Og er det noe som blir veldig fremtredende i hverdagen da, så er det sår hals og en rekke forkjølelser. Hittil så vil jeg si at jeg har hatt min del av de tingene allerede nok i år. Så jeg har prøvd mye forskjellige pastiller når det kommer til den såre halsen, men jeg kommer stadig frem til samme konklusjon. Nemlig det at Fribol er de som kan tingene sine best! De er ikke de som smaker aller best, det skal jeg innrømme, men nå har de kommet med en del nye smaker som gjør at de blir hakket mer utholdelige!

Disse dropsene er 100% naturlige, sukkerfrie og med god effekt. Med en gang jeg kjenner at det kiler litt i halsen så går jeg i skapet etter en av disse boksene. Og det samme gjør faktisk Mathias. Ikke at det er så sjeldent, han blir jo sjuk av ingenting. Men han holder heldigvis den store forkjølelsen unna med disse pastillene.

Her ser du de diverse smakene de har på markedet for øyeblikket! Favoritten til både meg og Mathias må nok være den med lakris smak. Men skal vi ta noe vi vet (eller føler) tar ordentlig knekken på en forkjølelse går vi for den som heter Strong. Den har en kraftig utresmak (det har de andre og, men de er dempet med andre smaker), og svir godt i halsen, noe vi hvertfall føler tar knekken på alt av bakterier!

Og visste du at Fribol også selger diverse andre sukkerfrie produkter? Det visste nemlig ikke jeg! De selger f.eks. også sukkerfrie drops («godteri»drops, drops mot dårlig ånde og drops som fremmer spyttsekresjon), sukkerfri vingummi, sukkererstatning (strø) og sukkerfritt bakemiddel. Selv har jeg kun prøvd godteridropsene, men jeg ble nysgjerrig på både vingummien og det sukkerfrie bakemiddelet. Det er hvertfall noe jeg kan tenkte meg å prøve fra dette merket i fremtiden! Greit å spare seg for sukker der man kan!

For oss har det hvertfall blitt nok sukker denne uken, er nemlig ikke bare bare å holde seg unna alt det søte når man har besøk. Men nå er det snart en ny måned og det er deilig, for da føler jeg at vi får en ny sjanse til å prøve, og det trengs. Nå derimot skal jeg stelle meg ferdig for en dag med fotoshoots. Jeg har allerede tatt litt andre bilder i dag, men nå er det ut og ta diverse antrekksbilder og filme litt!

Har du prøvd disse dropsene mot hoste og hals før? Hva syntes du om dem? 

// Dropsene er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *