10 ting jeg skal gjøre i April

1. Kose meg i Spania sammen med Mathias hos familien min.

I påska reiser jeg og Mathias en tur sørover for å besøke familien min. Mathias har nemlig ikke vært der nede etter at de flyttet dit på seinsommeren i fjor, så vi fant ut at det nå var på tide. Så det blir en uke med turer hit og dit, spennende opplevelser, shopping og ikke minst feiring av bursdagen til både Mathias og pappa! Det skal helt klart feires. Den uka tror jeg kommer til å bli så bra, og jeg skal garantert vlogge flere av dagene, for de tror jeg vi kommer til å sette pris på når vi kan se tilbake på dem. Det vet jeg hvertfall at jeg kommer til å gjøre!

2. Lese masse til eksamnene. Begynner å nærme seg skummelt fort nå!

Off.. ja. Vi er straks inne i April og det er snart en knapp måned til første eksamen. Den tanken liker jeg virkelig ikke og jeg får egentlig litt vondt i magen av den. Men det er jo bare å jobbe på, så skal det nok gå bra. Jeg må bare skaffe meg hakket mer disiplin først. Men jeg jobber nok hakket bedre under press, så satser på at April blir en god lesemåned!

3. Opprettholde den sunne livsstilen jeg klarte å bygge opp i Mars.
Men det er fortsatt lov å kose seg innimellom!

Tjah, den «sunne» livsstilen.. Nå ble det nok hakket for mye utskeielser denne siste uken i Mars, så kan nok ikke skryte på meg at jeg gjorde det super bra. Men det er er lov å glippe gjennom innimellom, trikset er bare å akseptere det og prøve å gjøre det bedre neste gang. Og det er akkurat det jeg skal! Godteristoppen varer hvertfall til vi reiser ned til Spania, da blir det nok en liten pause i og med at det alltid blir god mat på ferier, og det er jo tross alt påske. Men etter den uken borte er det rett tilbake på godteristoppen. Kanskje teit av oss å gjøre det på den måten, men det funker for oss!

4. Gå mer turer.

Gå mer turer er absolutt noe jeg har lyst til å gjøre mer av. Jeg og Mathias prøver å hvertfall få til èn tur sammen i uken, men noen ganger sluntrer vi unna. Dette vil jeg ikke at vi skal gjøre i April og dermed setter jeg dette som et lite mål for måneden. Jeg vil også prøve å komme meg mer ut på turer ellers, men det kan jeg si mer om i det neste punktet.

5. Trene minst 3 ganger i uken, gjerne mer. Men er ikke krise om det ikke skjer.

Jeg skal ærlig innrømme at i Desember og Januar var jeg hyppig på senteret og jeg har vell egentlig ikke følt meg bedre enn det jeg gjorde da på lenge. Men etter jeg var syk i en periode i februar, var på to ferieturer og har vært litt syk etter det har det rett og slett ikke blitt alt for mye trening. Det skal det bli forandring på. Så nå er det bare å komme seg ut på tur de dagene jeg ikke skal på treningssenteret og de dagene jeg er på treningssenteret er det helt klart nok! En god balanse med bevegelse hver dag, det har jeg troa på!

6. Prøve å lage noen nye matretter. Gjerne middagsretter.

Som dere vet har jeg jo nå avsluttet ukene med matinnlegg her på bloggen. Jeg har delt med dere den perfekte lunsjretten, en saftig sitronkake, og en deilig middagsoppskrift hittil. Flere oppskrifter skal det bli og denne helgen blir det faktisk min kjære mormors langpannekake. Nok en kake, og det er nok mye det det går i, i og med at jeg elsker å bake. MEN denne måneden har jeg lyst til å prøve meg på flere nye matretter slik at jeg kan dele dem med dere her på bloggen. Vi kan jo ikke bare ha kaker og lignende på menyen hver søndag, vi må ha litt variasjon!

7. Ta enda mer antrekksbilder.

Mars har virkelig vært en god måned når det kommer til antrekksbilder. Hvor mange jeg la ut kan dere se i morgendagens innlegg. Men i April, da skal det bli enda mer (forhåpentligvis). Jeg skal jo ærlig innrømme at det ikke er alltid like lett å finne nye måter å kombinere antrekk på, men jeg har enda noen ideer på lur, så vi skal nok få til noe! Også blir det nok litt småshopping i Spania også, så finner jo alltids noe nytt der og. Og jeg mener, nok en tur betyr nok en gang antrekksbilder på tur, noe som er utrolig gøy. Søsteren min har allerede funnet nye plasser vi kan ta bilder og jeg gleder meg!

8. Gjøre noe jeg aldri har gjort før.
(Stor sannsynlighet for dette når vi er i Spania)

Okei, det ble litt mye snakk om Spania i dette innlegget kjenner jeg. Men når man skal være der i en hel uke ut av fire, så blir det jo litt. Og jeg mener.. for å være ærlig så blir det nok bare trening, blogg, youtube og skole som opptar dagene mine ellers. Men tilbake til punkt nr. 8. Gjøre noe jeg aldri har gjort før.

Dette skal jeg faktisk ikke bare gjøre en gang i Spania, men TO!
1. Jeg skal for første gang kjøre GoKart, og jeg er utrolig spent. Men jeg ser desverre for meg at jeg kommer til og være skikkelig pysete og kjører så fint jeg kan. Det er helt imot min natur å kjøre så fort at jeg ikke har fullstendig kontroll. Men hvem vet, kanskje jeg klarer å slippe meg skikkelig løs??
2. Vi skal også kjøre firhjulinger på stranda, og det tror jeg kommer til å bli så gøy. Tror det kanskje blir litt terreng og slik også, så det er virkelig noe jeg ser frem til! Rart at jeg er mer komfortabel med det, men jaja, trust me. I’m kind of wierd, if you did not know already!

9. Bli enda flinkere til å ta pauser. Gjerne med meditasjon.

Her er jeg fæl. Jeg er ikke flink til å ta pauser i det hele tatt. Jeg jobber meg i hjæl i mange timer i strekk og jeg stopper ikke før jeg er gått på smellen. Jeg ender da som regel rett ut på sofaen, og har i værste fall jobbet på meg en migrene. Det er noe jeg er utrolig redd for før eksamen. For migrene kommer jo mye av stress. Og stress og eksamen, det hører vell sammen, gjør det ikke? Åja, bare meg? okei. Haha, nope. I don’t think so! Så pauser må jeg rett og slett bli flinkere til å unne meg. Og jeg har faktisk lyst til å sette meg litt mer inn i meditasjon. Jeg har prøvd det er par ganger, og på en måte tror jeg at jeg liker det, men på en annen måte så kjenner jeg at jeg må prøve det litt mer ut før jeg klarer å bestemme meg for at dette er noe jeg liker.

10. Fortsette med godtestoppet!

Jepp. Denne er litt nevnt tidligere, så det er vell egentlig ikke så veldig mye mer å si om det. Men da har det hvertfall kommet frem som et eget mål, og det er det jo så absolutt!

Så der har dere det. Mine mål / ting jeg vil få gjort i løpet av den neste måneden. Jeg gleder meg til å se litt tilbake på dette innlegget når måneden er omme og faktisk se hvor mye som faktisk ble gjennomført. Jeg håper virkelig jeg har klart de fleste for de er absolutt oppnåelige, men om jeg når dem til den graden jeg ønsker det er en annen sak. Jeg har en tendens til å forvente litt for mye av meg selv. Så kanskje det også skal være et mål i tillegg til alt dette; Ikke forvente så mye av meg selv. Om jeg har klart dem, selv i en liten grad, så er det absolutt godt nok!

Har du noen mål eller ting du har lyst til å gjøre i løpet av April? Og hva er ditt største mål for måneden? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *