Outfits of the month!

Jeg tror vi kan si oss enige om at denne måneden har jeg virkelig stepped up the game når det kommer til antrekksbilder. Okei, det er et par der fra Februar også, men jeg lagde ikke et innlegg som dette for den måneden så tenkte jeg hvertfall kunne slenge med noen av dem i denne månedens innlegg. Og jeg vil si at jeg er ganske stolt av meg selv. For en som var så usikker på seg selv gjennom høsten og ikke ville poste mer enn et eller to antrekksinnlegg gjennom nesten et halvt år, til at dette dere ser over her er kun på en liten måned, så er dette ganske bra. Jeg mener, det er grunn til å være stolt! Men vet dere hva? Dere som leste gårsdagens innlegg vet det nok allerede. Men jeg skal faktisk satse  på at jeg får til ENDA flere i løpet av April. Det er ganske sykt. Det er et stort mål for meg og jeg håper virkelig jeg får det til. Jeg skal helt klart prøve!

Hvilket antrekk likte du aller best fra Mars? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *