Comfy Monday

God mandag og velkommen til en ny uke!

Denne mandagen har jeg vært klar for siden onsdag forrige uke. Mye fordi jeg følte uken min hadde startet så innmari rart og med mye utskeielser, at jeg syntes det var vanskelig å gjøre om på det igjen. Men i dag er det mandag, det er en ny uke og jeg er klar for å gjøre det en bra en. Så jeg skal nå hvert øyeblikk avgårde på treningssenteret slik at jeg får kickstartet uken skikkelig. Jeg delte jo med dere mine mål for April i DETTE innlegget, så da er det jo bare å sette igang fra dag 1!

Etter trening derimot blir det rett hjem og finne frem den deilige genseren dere ser på bildene. Den er virkelig helt fantastisk! Jeg bestillte både genseren og buksen hos Gina Tricot den helgen de hadde 25% på et helt kjøp, og jeg sparte faktisk nesten 200 kr til sammen ved å benytte meg av det tilbudet. Slikt gjør en student glad! Jeg trengte nemlig en ny olabukse, da det er like før min gamle faller fra hverandre. Så det var en nødvendighet, og genseren klarte jeg rett og slett ikke å la være. Jeg syntes den bare så så fin ut på nettsiden deres, og jeg lover, den er enda finere i virkeligheten! Og ikke minst enda deiligere enn den ser ut som.

Så en treningsøkt, et stilig, men samtidig komfortabelt antrekk og en positiv innstilling er akkurat det jeg trenger å starte denne uken med. Og jeg er så godt i gang! Fy søren, dette skal bli en bra uke dere!!

Etter å ha skrevet dette innlegget så kjenner jeg at jeg har motivert meg selv enda mer til å få en god uke. Rart med det der… Men jeg håper hvertfall dere alle får en super start på uken og at dere gjør det til en av de beste. Uansett om du ikke skal noe spesielt, gjør det du kan for at dette skal bli en av dine beste uker i ditt liv! I’m deep om dagen altså, men det er så viktig. Så jeg vil bare minne dere på det. For jeg vet selv at jeg også trenger den påminnelsen stadig vekk. Denne jenta glemmer for fort!

Men grip denne uken med alt du har, og ha en god en! Flere enn meg som benyttet seg av tilbudet til Gina Tricot? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *