Outfit som vekker oppsikt

God fredag og snart god påske alle sammen!

Er det ikke deilig å tenke på at det snart er påske?? Noen av dere skal kanskje jobbe i påsken også, men det blir vell ikke noe mindre kos av den grunn? Jeg aner ikke hvorfor, men påske har alltid vært en tid jeg er utrolig glad i. Kanskje det har litt å gjøre med alt godteriet? Haha, nei tror ikke det. Men når vi er inne på godteri.. Ja, både jeg og Mathias sprakk så innmari at det skulle ikke vært lov en gang.. For å si det sånn; det står en godteripose på kjøkkenet og venter på at kvelden skal komme. Jaja, bare vi spiser med måte og holder oss i form og spiser riktig ellers så skal det nok gå bra.  Jeg blir nemlig ekstremt fysen og MÅ ha noe (gjerne sjokolade) rundt den ene perioden i måneden. Da blir jeg nemlig verdens største sjokolade monster! Og så klart sprakk vi jo da, men sånn går det. Det hjelper ikke å banke seg selv opp for noe slikt.

Her er forresten et av antrekkene mine forrige uke. Det var ganske bra temperaturer og jeg tok sjansen på at dette var tilstrekkelig, og det var jo faktisk det. Helt til jeg stod i skyggen for å ta en rekke med bilder. Hehe, det var ikke like deilig, og jeg kjente gåsehuden spre seg på brystet mitt. huff. MEN det var en ting som slo meg når jeg gikk rundt i dette nede rundt solsiden forrige uke, og det var; det skal virkelig ikke mye til før folk stirrer deg i senk altså.. Jeg mener, jeg syntes ikke dette er alt for annerledes og rart, kanskje litt men det finnes jo så mye mer rart der ute enn en ola-playsuite med strømpeukse under?!

Jeg følte meg faktisk ganske kul jeg og når til og med Mathias sier at antrekket var kult og kledde meg bra, uten at jeg må spørre om det, så har jeg grunn til å føle meg bra! Jeg skulle hvertfall ikke la de diverse folkene som stirra meg i senk ødelegge den følelsen, men det fikk meg bare til å tenke at det er ikke rart at folk ikke tør å gå med det de egentlig vil. Så fort man gjør det og det er litt annerledes merker du det på kroppen altså! Og man ser fort forskjell på blikk som sier «Så kult» og «hva er det der for noe?». Men jeg sier, uansett hva du føler deg komfortabel med, rock det, for det er bare du som klarer det så bra som du kan! Bare de som ikke tørr å skille seg ut.

Og med det vil jeg si god helg og etterhvert god påske! Jeg tar på ingen måte ferie selv om jeg reiser til Spania neste uke, da blir både bloggen, youtube og skole med meg nedover. Haha, ferie før eksamen? Hva er det for noe?! Det er det jeg skal jobbe med nå også før Mathias kommer hjem. Da skal vi ut en tur og finne gulvteppe til soverommet før vi skal henge opp en hylle eller to. Vi har nemlig begynt å gjøre litt om på rommet, og jeg tror det kommer til å bli sååå bra. Etter i dag mangler vi bare å rive skapet, male veggene på nytt for så å få inn en kommode og et par hyller til! Det kommer til å bli så bra! Og selvfølgelig, dere skal få en oppdatering, men etter i dag blir soverommet satt på pause til uti sommeren en gang. To studenter har ikke tid til å pusse opp et soverom i eksamenstiden!

Men jeg håper dere får en super helg! Og hva syntes du om det jeg skrev om lenger opp i innlegget? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *