How to get that spring lip

God morgen og god andre påskedag!

I dag er det vår siste dag her i Spania, og jeg kjenner at det er ganske så leit. Det har vært så deilig å være her nede og jeg har virkelig storkost meg. Skulle gjerne hatt noen dager ekstra, men etter en ettermiddag og kveld i Amsterdam i morgen, skal det nok bli godt å komme hjem på onsdag. Det har bare vært så ufattelig deilig å kunne ta seg litt fri fra både blogg og skole. Jeg har selvfølgelig tatt bilder og slikt, så det vil fortsette å komme fremover, men det har vært deilig med noen dager fri for fullstendig alt!

Men i dag tenkte jeg å vise dere denne leppe looken. Denne våren er jo knæshe rosa lepper så inn som det går an å bli. Og jeg har for første gang faktisk beveget meg inn på denne trenden. Tidligere har jeg ikke vært så fan av den. Men jeg prøvde ut denne leppestiften og lipglossen fra Rituals sammen, og jeg likte rett og slett resultatet så godt at jeg har strukket meg etter denne kombinasjonen flere ganger! Leppestiften er i fargen BluePink og lipglossen er i fargen Rasberry Sunrise.

Selv har jeg aldri prøvd noe annen sminke fra Rituals, men så langt er jeg ganske så fornøyd. Selvfølgelig glemte jeg å gå innom Rituals butikken på Zenia på onsdag, så jeg fikk ikke kjøpt litt mer jeg kunne prøve ut. Men kanskje jeg kommer over butikken i Amsterdam i morgen, man vet aldri. Hvis ikke er alltids nettshopping en fin ting, eller??

Men nei, nå må jeg gå for vi skal ut og handle litt diverse før vi drar i morgen. Og da snakker jeg om diverse ting som er billigere å kjøpe her nede. Blir nok ikke så mye, men littegran. Jeg håper også på at vi skal få tid til en liten fotoshoot til før vi skal bort på spa-hotellet i ettermiddag. Da skal nemlig jeg og Mathias på en 2 ½ timers spa-avtale. Tilgang til spaet i 90 minutter og deretter massasje og peeling i 60 minutter etter det! Skal ikke ha en dårlig siste dag her nede hvertfall, det er helt klart.

Hva syntes du om denne looken med rosa lepper? Og hva syntes du om bildene? Ble så fornøyd med at jeg fikk litt annerledes produktbilder! 

Del

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *