How I stay hydrated while traveling

Det er ingen hemmelighet at det å holde veskemengden oppe når man reiser er viktig. Man må huske å drikke mye og få i seg mye veske som gjerne ikke inneholder alt for mye sukker. Selv er jeg veldig opptatt av dette og vann blir stadig kjøpt inn i tillegg til litt annen drikke som er for kosens skyld. Men det er ikke bare viktig å holde veskebalansen oppe med drikke, jeg liker også å tilføre fuktighet til ansiktet mitt på andre måter. Jeg fokuserer mye på ansiktet og er veldig nøye på fuktigheten i det når jeg reiser i og med at jeg sliter med en del tørr hud fra før av. Og når man sitter på 4 fly på 4 dager innen 10 dager så kan det gjøre ganske så mye skade. Men jeg tenkte jeg nå hvertfall kunne dele med dere mitt lille triks.

Jeg bruker nemlig Elizabeth Arden sin Miracle Facial Mist for å tilføre fuktighet till ansiktet mitt. Jeg kan spraye på et par ganger i løpet av en flytur, jeg kan finne den frem for å freshe opp ellers i løpet av dagen. Jeg kan bruke den mens jeg sitter og jobber med skole hjemme, og jeg kan bruke den etter jeg har vært på trening. Jeg føler meg så mye mer fresh med en gang og jeg kjenner jeg får en ny giv hver gang. Det er motiverende i seg selv at den fukter samtidig som det faktisk er super deilig å freshe seg opp litt innimellom. Også er det jo perfekt at den er innenfor grensen slik at man kan få den med seg på flyet i håndbagasjen.

Du kan bruke den før du sminker deg, men også oppå sminken. Det er absolutt ikke noe problem. Så der har dere det, mitt våpen til å holde ansiktet mitt hydrert og fint mens jeg reiser i mye tørr luft. Det er hvertfall de gangene jeg bruker denne sprayen mest flitting, men jeg skal innrømme at den blir brukt en del mens jeg jobber med skole, som en slags oppkvikker innimellom. Det funker!

Tenkte det passet seg å nevne denne nå som jeg har reist en del, også fikk jeg tatt disse bildene av den i Amsterdam, så hvorfor ikke?? Amsterdam var virkelig en fin by som jeg ble positivt overrasket over. Jeg har aldri tenkt på Amsterdam som en plass jeg har hatt lyst til å reise til, men nå er nok kanskje den tankegangen litt snudd. Grunnen til at vi var i Amsterdam var at vi mellomlandet på vei hjem fra Spania. Og vi landet i Amsterdam kl 13:05 på tirsdagen og neste fly gikk ikke før 09:20 på onsdagen. Så vi fikk en hel ettermiddag og kveld i Amsterdam. Det var sol og fint vær, men fy så bikkjekaldt! Vi måtte på jakt etter gensere, for det var en skikkelig kald vind i byen. Hvertfall for oss som kom rett fra over 20 + grader hver dag. Og den kulden resulterte til at jeg lå resten av denne uken syk, det er derfor dere ikke har hørt noe fra meg siden tirsdag ettermiddag. Er ikke bare bare å ligge rett ut med feber og kraftige allergiproblemer da kroppen fikk litt sjokk av å komme hjem igjen.

Men etter den ettermiddagen så er Amsterdam helt klart en by jeg kunne tenke meg tilbake for å utforske litt mer. Vi fikk sett de kjente elvene og og vi fikk sett litt av byen, men ikke sånn alt for mye. Så jeg vil gjerne se mer. Men hvis dere vil se hva mer vi gjorde mens vi var der, så filmet jeg dagen vår i denne vloggen HER.

Jeg håper dere alle hadde en super fin påske forrige uke, og at hverdagen har behandlet dere fint i etterkant. Jeg er selv super klar for en ny uke i morgen, og det blir nok mye skolejobbing fra morgen til kveld, for i morgen er det kun 2 uker igjen til eksamen, og etter å ha vært i Spania så ligger jeg godt bak skjema. Det er ikke noe jeg liker, men jeg koste meg så mye der nede at det er nesten verdt det. Jeg får bare svi litt mer for det nå denne uken. Men tenk da, om to uker er jeg helt ferdig med historie, for ever!!

Ha en fantastisk søndag, og avslutt uken på best mulig måte! Prioriterer du også å holde både kroppen og ansiktet godt hydrert ute på reiser?

Del

2 Kommentarer

 1. 11. mai 2017 / 12:19

  Kjekt tips 🙂 Har selv brukt slike et par ganger før og det funker supert syntes jeg!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. mai 2017 / 12:20

   Ikke sant, godt det er flere med positive opplevelser! 😀 Mathias var veldig imot det i starten, men på de siste turene har han faktisk spurt etter dem selv! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *