Welcome to my brand new blog!

Hei alle sammen, og velkommen til min relanserte blogg!

Som dere ser så har jeg ikke slettet gamle innlegg. Jeg har bare byttet ut designet og har planlagt mange nye innlegg for dere i løpet av de neste månedene! Designet dere ser bloggen har nå, er det faktisk jeg og Mathias som har laget. Okei, i hovedsak er det nok faktisk Mathias som har stått for mye av kodingen, men vi har jobbet sammen om det hele. Men siden dette er det første wordpress designet vi har laget så vil vi veldig gjerne ha tilbakemeldinger på hva dere evt syntes burde vært annerledes, kunne bli gjort bedre eller som rett og slett ikke funker. Designet ble ferdig i går kveld, så kan hende det er noen feil som vi selv ikke har kommet over enda, dermed hadde vi satt pris på om dere sa i fra om dere fant noen!


Hey everyone, and welcome to my re-launched blog! 

As you can see I have not got rid of my old blogposts, I have just been changing up my design and have planned a lot of great posts for you in the upcoming months. The design you see here is one that me and my boyfriend have put together, and we have put a lot of effort into it. So we would really appreciate your opinion! Just leave a comment down below and tell us what you think. And also, if you find something that does not look right, if there is something we should have done in a different way, and so on, we would like to know! We finished the design late last night, so there might be a couple of things that we have not noticed ourselves yet. 

Det skal komme enda noen nye features i løpet av den kommende uken, vi rakk bare ikke å bli ferdig med den delen nå i første omgang. På forsiden og i menyen skal vi ha en shopping feature. På forsiden skal det vises de siste motetingene som er kommet i garderoben min i det siste, og i menyen skal det være en shop side. En side som du kan velge mellom «In my wardrobe», «Fashion Wishlist», «Interiour» og «Interiour Wishlist». Det vil si at du kan dermed finne både det ene og det andre på denne siden og ikke minst enkelt kjøpe plagg du ser på bildene her på bloggen. Ellers er ikke mobil siden helt klar enda, så om du ser dette designet for første gang via mobilen så beklager jeg. Der er den ikke helt som den skal enda. Men det blir fikset i løpet av de førstkommende dagene.


There is supposed to also be a couple of other features on this site. And that is a shopping site in the meny and also a bar with «Whats in my Wardrobe» at the home-page. We did not get this ready on time, so that will be up within the next couple of weeks I hope.  We did not get ready with the design on your phones yet either. So if you see this design for the first time on your phone, I am so sorry. That is not how it’s supposed to look like, and we are working on fixing it, so it will probably be done within the next couple of days. 

Og som dere ser så skriver jeg også innleggene nå på engelsk i tillegg. Det er litt fordi når jeg «markedsfører» bloggen gjennom youtubekanalen min og på instagram så skriver/snakker jeg på engelsk. Og da er det dumt å linke til en blogg som kun skriver på norsk. Dermed er det også en av tingene jeg starter med fra nå av. Jeg har prøvd dette tidligere og har funnet fort ut at det gjør at innlegg tar mye lenger tid (i og med at jeg har en tendens til å skrive så lange innlegg), men nå får det ta den tiden det tar. Det er verdt det for leserne mine som ikke er fra Norge, og det burde gjøre at det er nok for meg.


And as you might already have noticed, I am now also writing my posts in English. This is because when I share something about my blog on my youtube channel or instagram, I am sending everyone to a blog where everything is in Norwegian. Thats not that great when you have a lot of followers that is not Norwegian. So that is something I’m working on. I am not used to write that much in English anymore, so be patient with me please. There might be some mistakes and so on, but hopefully it just takes some getting used to. 

Og det er vell egentlig det jeg ville dele med dere i dette innlegget. Det ble litt informasjon i sammenheng med et antrekk og jeg håper det går fint. I morgen er vi tilbake til vanlige innlegg og vi setter igang med intet mindre enn et skjønnhetsinnlegg med bilder fra Spania. Jepp, jeg har faktisk enda noen bilder igjen! Men ja, vær så snill og si hva du syntes om den nye bloggen og designet etter at du har fått sett deg litt rundt, det hadde virkelig vært gøy for både meg og Mathias! Vi trenger all den tilbakemeldingen vi kan få og vi gleder oss til å høre hva dere syntes, og konstruktiv kritikk er hjertelig velkommen!

Og med det sier jeg velkommen til min nye blogg, og jeg håper den faller i smak!


And that is about it for this post I think. I just wanted to give you some information about the new design and let you know what is coming and what’s not quite finished yet. And now I can leave you to play a little around the blog, but please return to this post and let me know what you think about it. Me and Mathias are so exited to know what you think and maybe what we should be doing different and so on. So please let us know! Tomorrow I’ll be back with a smashing beauty post that I shot while I was in Spain, so yes, you can get exited already! It will probably be out tomorrow morning some time. So I hope to see you back then!

And with that said, I would just like to mention one more thing; Welcome to my new blog!

Del

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *