Spring Essentials: Florals

Hei og God morgen alle sammen!

Solen skinner i dag også, og det kunne ikke bety annet enn en deilig gåtur på morgenkvisten. Etter å ha publisert dette innlegget derimot er det frem med notatbøkene igjen, og med dem blir jeg sittende resten av dagen, med unntakk av en veiledningstime på treningssenteret i 15 tiden. Deilig! Skal nok bli godt å få brukt kroppen litt igjen, begynner å bli en stund siden sist nå. Men det er ikke det dette innlegget skal dreie seg om. I dag tenkte jeg nemlig å starte en ny liten serie her på bloggen og den har jeg valgt å kalle “Spring Essentials”. Jeg kommer til å vise dere noen antrekk de neste ukene som inneholder plagg jeg mener man må ha denne våren. Og med det sagt så kan vi vell egentlig bare sette i gang med den første i Spring Essentials kategorien; nemlig Florals!


God morning everyone!

The sun is out yet again, and that meant of course that I had to start the day with a beautiful morning walk. It was so nice and an even better energy boost for the rest of the day. Now on the other hand I am supposed to take out my school books once again and get studying. I have actually planned to study all day today, except from a gym session that I have around 3pm. It will be so nice to get in som exercise again, it’s been way too long since last time! But that is not what todays post is gonna be about. Today I wanted to start a little new series here on my blog. I am gonna be posting some outfits in the next couple of weeks with some items that I think is essential to have in your spring wardrobe. And todays theme is, as you might have guessed from the title; Florals! 

Disse bildene er det hvertfall en måned siden vi tok, men hvorfor ikke dele de selv om? De passer denne serien og jeg liker faktisk bildene. Og fy søren, når vi tok disse bildene – det var såå kaldt, dere aner det ikke en gang. Hadde vi tatt bildene nå derimot hadde det ikke vært noe problem. Men ja, jeg elsker denne blusen og mønsteret på den. Den kombinerer jo også flere trender som er i lyset nå denne våren; flared sleves, choker detaljer og ikke minst blomstermønsteret. (ja jeg er for vant til å snakke om klesplagg på engelsk, vet jo nesten ikke hva jeg skal kalle ting på norsk lenger!) Jeg er egentlig ikke verdens største fan av røde klesplagg, men denne blusen liker jeg egentlig som rød, så det er jo supert!


These outfit pictures is actually over a month old right now, but I thought, why not?! They fit the series and I like the pictures! And when I took these pictures, it was too cold! It might not look like it, but trust me, it was cold. I wish I waited because the weather outside is much warmer now. But anyhow I absolutely love the blouse in the pictures. It combines a lot of trends for this spring with the flared sleves, the choker details and of course the floral pattern. I am actually not the hugest fan of red, but this one I actually like, so that’s great! 

Hvor fin hadde den ikke vært om det faktisk var en kjole som kom som denne blusen?! Det må jeg helt klart holde øynene oppe for! Men ja, blomster mønsteret. Blomster mønster er tydeligvis noe som ikke passer alle, hvertfall etter deres egen mening. Selv så elsker jeg blomster mønster på både meg selv og alle andre. Jeg har aldri sett noen som ikke har kledd et slikt mønster. Det er kanskje ikke alles stil, men det betyr ikke at man ikke kler det! Nå kan det kanskje være noe som syntes å bruke blomster mønster om våren er litt for klisje, men det kunne jeg ikke brydd meg mindre om! Blomster mønster og våren går hånd i hånd spør du meg, uansett om det er klisje eller ikke!

Hva syntes du? Er blomster mønster om våren for klisje?


I would actually love if this blouse came as a dress. I mean, how beautiful would that be?! I need to be on the lookout for that. But yes, florals. Florals is not a pattern that suits everyone, or at least they might think so. Me on the other hand I love florals on other people as much as myself. I have never seen a person that did not suite florals. And florals in spring might be a little cliche, but I don’t mind. Florals and spring just go hand in hand, no exception! 

What do you think? Florals in spring too cliche??

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *