How to: No-Makeup MakeupLook

No-makeup sminke har vært en del i skjønnhetsbildet i det siste, og jeg har nå endelig begynt å skjønne hvorfor. I starten kunne jeg ikke skjønne hvorfor man skulle sminke seg som om man ikke hadde sminke på. Men jeg skjønner det litt mer nå, det skal jeg innrømme, og jeg har nok tydd til den looken en gang for mye i det siste. Men det er jo så deilig! Du føler ikke du har et tjukt lag med sminke på, men samtidig så føler du deg freshere enn og ikke ha noen ting på. Da føler jeg meg jo også hakket bedre så fort jeg går utrenfor døra. Ikke at jeg har noe som helst problem med å gå ut uten sminke lenger, det er bare det at jeg kjenner fortsatt litt forskjellen på følelsene rundt det å faktisk ha et par produkter i ansiktet. Og i dag så tenkte jeg å dele med dere mine to go-to produkter når det kommer til en slik sminke-look.


The no-makeup makeup look has been huge lately, and I have finally seen the beauty of it. At the beginning I just thought, why do your makeup as if you don’t have any makeup on, just why?? But I get it now, and I have been going for this look day after day lately, and I’m actually kind of loving it. I don’t feel like I have a full face baked of makeup, but yet I feel good and not «afraid» to go out so that other people could see me. Don’t get me wrong, I could not care less of how I look without makeup anymore, but it just feels a little better if you know you at least have something on your face. And today I wanted to share with you my two secret weapons to getting that perfect no-makeup makeup look! 

Min første go-to er å bruke en brun mascara istedet for en svart en. Dette gir deg en litt mykere look, og det blir ikke like markant som med en kull sort mascara. Mascaraen jeg har elsket å bruke til denne looken i det siste har vært den dere ser på bildene fra Elizabeth Arden. Det er Lasting Impression mascaraen i fargen; Lasting Brown 02. I starten visste jeg ikke helt hva jeg syntes om selve produktet og ikke heller mascara kosten. Så jeg gjorde som jeg pleier – lar den ligge litt i skuffen før jeg heller prøver på nytt en annen gang. Og fy søren som det viste seg at jeg skulle forandre mening. Når jeg prøver en mascara for andre gang så er det enten vinn eller forsvinn, og denne var helt klart en vinner!

Denne mascaraen er helt fantastisk, og kosten er enda mer vidunderlig. Den separerer vippene på en så utrolig god måte før det er supe lett å bygge opp lengden etterpå. Den gir for meg en perfekt mengde med volum i forhold til lengde og ja.. Du gjetta riktig. Denne har nok faktisk steget foran Maybelline mascaraen min på 1. plass. Og det er helt sykt, for den har vært der lenge!


My first secret weapon is to use a brown mascara instead of a black one. This gives your makeup look a little softer look and it’s not as harsh as your mascara usually is. The mascara that I have been loving using for this look is the one in the pictures from Elizabeth Arden. It’s the Lasting Impression Mascara in the color; Lasting Brown 02. In the beginning I was quite unsure about the formula and the mascara wand, but I usually am when it comes to new mascaras. So I always let it sit in my drawer for a couple of weeks, and when I try it again after that, if I still hate it then it’s a no-go. But if I actually like it, I might as well use it right away, because then it will for sure be one of my favorites! 

This mascara is just wonderful, and the wand is amazing. It separates my lashes so easily and it’s so easy to build the length up. yes, you guessed right, this might actually beat my Maybelline Mascara right now, and that is kind of crazy!   Min go-to nummer to er faktisk å bruke en leppe olje istedet for leppestift. Og jeg har i det siste brukt leppe oljen dere ser på bildet under her. Den gir litt farge, men ikke for mye (jeg har den på på bildene over) Jeg vet at Elizabeth arden har den i mange andre farger også, men jeg elsker å bruke akkurat denne. Og den er i fargen: Heavenly Rose 06. Jeg har brukt denne hver dag uansett om jeg har sminket meg eller ikke. Grunnen til det er at jeg har den konstant på pulten, og da er det enkelt å strekke seg etter den om jeg kjenner at leppene mine trenger det. Uansett så skjønner dere kanskje at jeg har fått en greie for leppe oljer nå?!


My second secret weapon is using a lip-oil instead of lipstick. And I have been using the lip-oil you see inn the picture below. It gives a little bit of color, but not too much. Just a little hint of pink. I know that Elizabeth Arden has a lot of other colors in this lip-oil, but I am loving this one. It’s in the color: Heavenly Rose 06. I have been using this a lot lately even if I do my makeup or not. It sits on my desk at all times so I can easily reach for it if I feel like I have to give my lips some hydrating help. Or if I just want something on my lips! Either way, this lip oils is my general go-to all day every day. 

Og hvis du forresten lurte på hvordan jeg lagde hele denne looken og hva slags produkter jeg brukte, så finner du alt i videoen over. Der viser jeg alle produkter og hvordan jeg bruker de diverse produktene. Så jeg håper dette er et innlegg som falt i smak og at dere kanskje ble litt inspirert til å prøve ut en evt ny look. Jeg vil egentlig si at å bruke en fuktighetskrem med litt farge i er et veldig godt alternativ det og, men du kan få naturlig looks med en vanlig foundation, så det er absolutt ikke noe must. Jeg ville hvertfall anbefalt å teste ut en brun mascara og en leppe olje om du kunne trenge noe nytt. Jeg er virkelig frelst! Men selvfølgelig, prøv iførste omgang å jobbe med produkter du allerede har, og husk! Det enkleste er ofte det beste! Det tok meg forresten under 15 minutter å filme videoen over! Hvor deilig er ikke det?

Hva er din mening om no-makeup makeup look? Og evt hva slags produkter liker du da å bruke?


And if you are wondering how I made this whole look and what products I used, you can see everything in the video. I show you all the products and how I apply everything. So I hope that you like it and feel like it helped you if you wanted to try a similar look yourself. I would actually say that using a tinted moisturizer is also one of my secret weapons, but I feel that it1s not that important. You can get a light coverage with other foundations too, so there is nothing you must have. Try and work with things that you already have in your collection and don’t over-think it. The easier the better. (btw. It took me under 15 minutes to film the video above!!) But if you need something new, I would absolutely recommend you to invest in a good brown mascara and a good lip-oil! 

What are your opinion on the no-makeup makeup look? And what kind of products do you like to use when doing a look like that? 

Del

2 Kommentarer

  1. 16. mai 2017 / 12:21

    Åå, den såg knallgod ut!!
    Kjempefine bilder også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *