Opening event @ Samsøe & Samsøe

I går kveld fikk jeg en real pause fra studiene, og jeg kjente det gjorde godt. Etter mange tunge studiedager så var en kveld hvor jeg slappet helt av så absolutt nødvendig. Og det gjorde jeg i anledningen av et event med Samsøe & Samsøe. De åpnet nemlig en helt splitter ny butikk her i Trondheim, og inviterte diverse bloggere på åpningskvelden. Det ble servert noe sprudlende i glasset, fingermat og live musikk av Mariann Rosa. Og mens alle skravlet og kikket på klesplaggene fløy tiden avgårde. Plutselig hadde jeg vært der i et par timer!


Last night I had a wonderful break from my studies, and it was so nice! I have literally been glued to the books the last couple of days, so some time off was just what I needed. And yesterday I took the night off and went to an event here in Trondheim. The store Samsøe & Samsøe had an opening night for bloggers yesterday, and I was so lucky to be invited. There was some snacks, some sparkling champagne and live music by Mariann Rosa. And while everyone was talking and looking at the clothes, the hours just went by. Suddenly I had been there for a couple of hours! 

 Jeg fant meg flere plagg som allerede står på ønskelista. De var så fine, og kvaliteten er jo helt ut av en annen verden! De hadde mye nytt og fresh og jeg føler de faktisk hadde en del du ikke finner i alle andre butikker, og det er noe jeg kan like. Også passer jo mange av plaggene veldig min stil, da de går mye mot den feminine stilen. Ingen tvil om at dette er en butikk jeg kommer til å besøke mye i fremtiden! Jeg har ett plagg fra Samsøe & Samsøe fra tidligere, og det er en regnjakke som jeg elsker, så å utvide denne kolleksjonen er noe jeg helt klart kan se for meg.


I found some clothes that I have already put on my wishlist. They were so beautiful, and the quality was out of this world! They had a lot of new and fresh styles, and I actually think they had a lot of stuff you might not find in other stores, and that is something I can learn to like. And the clothes they sell are so my style, a little more to the feminin side. There is no doubt about me coming back soon for some shopping. I have one item from Samsøe & Samsøe from earlier, a raincoat that I absolutely love, so I definitely need to grow my collection. And that soon! 

 Butikken ligger i Thomas Angels gate 24, i nærheten av Gina Tricot og Bikbok her i Trondheim. Og bor du i området så anbefaler jeg virkelig dere å ta turen innom. Butikken er faktisk designet av Morten Hedesgaard, som har stått for designene av flere nydelige hotell i København. Og det er litt kult. Butikken er veldig minimalistisk og det henger ikke mange like plagg ute i butikken, men det er absolutt noe jeg kan like. Da får man ikke følelsen av en overfylt butikk, men en fin og sofistikert en. Og ikke minst er det lettere å se hvert enkelt plagg når det ikke er overfylt!


You can find the store in Thomas Angels Gate 24, nearby Gina Tricot and Bikbok here in Trondheim. If you live nearby I would absolutely recommend you to stop by. The shop is actually designed by Morten Hedesgaard, which has designed some of Copenhagen’s most beautiful hotels. And that’s quite cool! The shop is quite minimalist og there is not a lot of the same item out in the store, maybe around three of each item. But I think that makes the shopping experience so much better. It’s not over crowded with clothes and you can see each item really good, so I like that style!  Og når jeg kom hjem for kvelden hadde Mathias gjort klart til en kveld med ost, kjeks og vin mens vi så på Elementary. FOR en kveld dere! Herlighet. Er det rart jeg syntes det var deilig å koble ut fra skole når jeg kunne koble ut til en slik aften?! Nei det var virkelig en god start på helgen, det må jeg si!

Nå derimot er det tid for litt lunsj og finne frem skolehatten igjen. 3 dager igjen dere! Nå begynner det virkelig å nærme seg, så det er bare å jobbe på. Dermed tror jeg ikke at dere hører noe mer fra meg før på Søndag. Søndag er det endelig tid for en oppskrift igjen så det er bare å glede seg! Men i morgen tror jeg at jeg bare må fokusere fullt og helt på skole, og det tror jeg dere skjønner. Til uka er det jo hvertfall ikke noe som kan stoppe bloggingen, da er jeg jo ferdig! Ahh, det skal bli deilig. Men jeg håper dere alle hvertfall får en super fin dag i dag og at dere får en deilig og avslappende helg!

Har du noen spesielle planer for helgen? Flere enn meg som nærmer seg eksamner med stormskritt?


And when I came home, my lovely boyfriend had made us a lovely evening with some cheese, crackers and wine while we could watch Elementary. WHAT a night! You think it’s weird that it felt so good to take a break from the studies, when this was what I was taking a break for?! Omg, it was just the perfect night and the perfect beginning to the weekend! 

Now, on the other hand, I’m going to eat some lunch before I get glued back to the books. There is only 3 days left until my first exam you guys! It’s getting so close.. And that is why I think I might take the day of of blogging tomorrow. On Sunday there will be a yummy recipe for you guys, but tomorrow I think I might have to focus everything I’ve got on mye school work. So I hope you will understand! Because, writing every blogpost twice (since I write in Norwegian and English) takes a lot of time. But with that said I would like to wish you a beautiful Friday and may your weekend by amazing! 

Do you have any special plans for the weekend? Anyone else that has exams real soon too??

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *