Plans for the week

Jeg vet vi er halvveis gjennom uken, og at det kanskje er i seineste laget når det kommer til et slikt innlegg som dette.. Men jeg syntes det er så gøy å lage dem at jeg rett og slett ikke bryr meg. Så i dag skal jeg nok en gang fortelle dere hva jeg har i planene for denne uken. Jeg hadde jo egentlig tenkt til å skrive dette innlegget slik at det kunne gå ut på mandag, men sånn ble det da ikke. Da får det heller komme nå, så da får dere vite litt hva mandagen og tirsdagen min har gått ut på, og hva planene er for resten av uken! (Men hvis du følger meg på Instagram og har sett instastoryene mine så vet du kanskje hva jeg har gjort tidligere i uken)


I know this kind of posts do not usually get published in the middle of the week, but I just love writing posts like this. And when I was to busy on Monday and didn’t get to publish it, I knew that I had to do it a couple of days late. But now you’ll just get to know what my Monday and Tuesday actually was like, and how the rest of my week is planned. (if you follow me on insta and have seen my instastories, you might know what I got up to on Monday and Tuesday)

Mandag / Monday

På mandag gikk nok store deler av dagen min på venting, se på repistisjonsvideoer og lese over notatene mine. Så var det avgårde i 15 tiden før muntlig eksamen stod for tur kl 16:30-17:30. Phu, får vondt i magen av å tenke på dette, men det er heldigvis over, og det er godt. Når jeg kom hjem hadde vi en avslappende kveld med litt pizzarester fra helgen mens vi så på Elementary. En fin avslutning på en ellers nervepirrende dag!


On Monday most of my day went by while I was waiting, watching repetition videos and reading over my exam notes. Then around 3pm it was time to leave and from 4:30 pm and until 5:30 pm I had my oral exam. Ugh, I get sick just by the thought of it, but luckily it’s over now! And when I got home I just relaxed with my boyfriend, while eating pizza and watching Elementary. A perfect ending to a nerve wracking day! 

 

Tirsdag / Tuesday

Ahh, denne dagen, denne dagen skulle gå til AKKURAT det jeg ville. Jeg lå lenge i senga og slappet totalt av, det ble en sen frokost og blogging før vi gikk ut og tok noen antrekksbilder til dere, som kommer om et par dager. Vi hadde også lunsj på Rosenborg Bakeri, før vi dro hjem. Jeg tok enda litt flere bilder, faktisk disse som pryder dette innlegget, og ryddet litt rundt i leiligheten, for det trengtes! Jeg fikk også en spontan melding av Elinor, så plutselig stod vi på kjøkkenet og bakte en skikkelig 17. Mai-kake som dere skal få oppskriften på til helgen! Det er bare å glede seg!


This day, omg, this day I was just going to do WHATEVER I wanted to do. I stayed in bed for way longer than I have been doing lately, I had a late breakfast and also blogged before we went out for a photoshoot. The pictures from that shoot will be out in a couple of days, or there might actually be a pic out on my Instagram already! But after the photoshoot we went to a bakery near us to get some lunch before we headed home. When home I took some more pictures, the ones for this post actually, and then I tidied our flat a little, because that was needed! And then I got a spontaneous message from my friend Elinor, and suddenly we were baking a cake in our kitchen, and yes, don’t worry, the recipe will be up during the weekend! 

 Onsdag / Wednesday

I dag derimot, i dag er nok ikke planene mange. Jeg har nå brukt morgentimene på å friske opp lightroom kunnskapene mine, og redigert en haug med bilder som ble tatt i løpet av gårsdagen. Veldig uvant å bruke lightroom igjen, men herlighet, det er så enkelt også!! Resten av dagen går nok til å slappe av mest mulig, jeg kjenner kroppen har tatt meg litt igjen og at både kropp og hode nå er ganske slitent. Jeg trenger å slappe av. Dermed blir det nok å se noen youtubevideoer, gå en liten tur og kanskje sakte men sikkert begynne å se på sosiologi igjen. Stresse og gjøre masse skal jeg helt klart ikke!


Today, on the other hand, I’ve not got that many plans. This morning I have used some time refreshing my lightroom knowledge, and I have been editing a lot of pictures from yesterday. But other than that I actually have not got that much planned. I might watch some youtube videos, and maybe start a little with sociology again, but not too much. I think my exam has caught up with me know, ‘Cause today I’m quite tired and I don’t want to do much.

Torsdag / Thursday

Torsdag blir nok den store skrive dagen min. Både når det kommer til innlegg og når det kommer til skole. Jeg vil nemlig ha gjort en del denne uken slik at jeg slipper det neste uke når vi er hjemme i Tønsberg! Så det blir mye skriving, men er jeg lei så stopper jeg, og det er det som er så greit med å ha god tid. Du trenger ikke å jobbe mer enn du må. Jeg er nemlig egentlig så og si helt ferdig med pensum, og det kjenner jeg er deilig. Jeg er ikke like stressa. Men jo, torsdag, jeg må nok kanskje få filmet noe også.. Jeg har hatt lyst til å filme flere ganger denne uken, men jeg står bom stille på hva. Så om dere har noen forslag er det bare å komme med dem!


Thursday might be my big writing day. I have planned to write a lot of blogposts, and also write a little when it comes to schoolwork. That’s because I want to get a lot done this week so that I can have somme time off while I’m in Tønsberg next week. I actually have to do some filming to. I have been wanting to film several times this week, but I have absolutely no idea of what. So if any of you guys have any video-ideas, please share them with me. I would love to know what you would like to see! 

Fredag / Friday

Fredag har jeg faktisk planer om å få filmet noe. Dette er noe som tar litt tid å filme, og går over flere dager /uker, så dette er ikke noe som er ferdig på en, to, tre. Dermed har jeg satt av store deler av fredagen til dette prosjektet. Men det kommer jo da ikke ut før om et par uker. Så dere får vente i spenning på den. Så jeg har jo enkelte ideer, men det er ideer som tar litt tid å produsere. Dermed er jeg ute etter forslag fra dere som ikke tar like lang tid og som jeg kan publisere nå denne og neste uke!


On Friday I have actually planned a day of filming. But this project is a video that takes some days, maybe weeks to film, so it’s not a video that will be out this or next week (I think). That’s why I’m asking for your advice on videos! But yeah, since this is such a huge project I am using mot of my Friday on that this week. 

Lørdag / Saturday

På lørdag har jeg og Mathias faktisk tenkt oss en tur til byen. Jeg elsker å dra inn til byen på lørdager, for det er så mye som skjer der. Og ikke minst så er det jo meldt knall vær i helgen, så bank i bordet for at det blir slik. Det er så koselig å gå rundt i byen da, kanskje ta seg en kaffe og se litt i butikkene rundt om. Kanskje jeg skal vlogge denne dagen? Hadde det vært noe? Også blir det nok helt sikkert litt bildeknipsing om jeg kjenner meg selv rett. Det er nemlig ikke ofte vi er midt inne i sentrum, og da er det litt gøy å bruke gatene der til bilder som en liten avveksling til området rundt Solsiden!


On Saturday me and my boyfriend are actually heading into town. I love going in to town on Saturdays, cause there is always something fun happening! And it’s also supposed to be amazing weather this weekend, so touch board that it happens! It’s just so nice to take a little stroll around town, maybe sit down for a coffee, and look around in the shops. Maybe I actually should vlog this day?? Is that something you’d like? There might also be a photoshoot while we’re in town, cause we’re not that often in town, so when we are I like to make the most out of the surroundings there and not around here we live! 

Søndag / Sunday

På søndag så skal jeg faktisk pakke. Det er fordi på mandag så reiser vi nedover til Tønsberg for å feire 17.Mai med familien til Mathias. Og jeg kjenner jeg gleder meg til å komme hjem en tur til Tønsberg, begynner å bli en stund siden sist nå! Men ja, dermed blir da søndagen min brukt på mye pakking og planlegging. Planlegging når det kommer til blogg og youtube og lignende. Det er mest fordi når jeg nå skrive hvert eneste innlegg på engelsk, og da ikke akkurat verdens korteste innlegg, så tar det tid å skrive. Jeg mener.. Jeg aner ikke hvor lang tid jeg har brukt på dette innlegget nå, men det begynner å bli en god stund. Så da når vi/jeg skal være en god stund borte fra Leiligheten så må litt planlegging til!


This day I’m actually gonna pack. ‘Cause on Monday we are actually traveling to Tønsberg, another city in Norway, to celebrate Norways Independence day with my boyfriends family. So I am really looking forward to that. But yeah, my Sunday is basically going to be used to prepare for a week or so away. I have to pack, I have to check that everything with posts and so on are okey, I have to be a little ahead of schedule, ’cause I know that I’m not gonna have that much free time while home. And blogging takes a lot of time when you write huge posts like this in two languages.. I have no idea how long time I have used on this post right now. But it IS quite some time! Og det var egentlig det for denne gang. Nå kjenner jeg hodet trenger en liten pause, så jeg skal helt klart stelle meg litt og komme meg ut en tur i sola. Må jo nyte det nå når jeg faktisk kan. Hjelper ikke å klage når jeg ikke kan og ikke gå ut når jeg faktisk kan. Det er bare ufattelig kjedelig med den allergien min om dagen. Den er kraftig, og jeg ser på målingene at det er værre på østlandet, så det kan bli spennende!

Men jeg håper dere alle får en fin dag og at dere også er heldige med fint vær! Har du noen spesielle planer for resten av uken? 


And that’s actually it for todays post! Now my head is actually quite tired so I think I might sign off, get my face on aka. do my makeup, and then head out in the sunshine. I have to make the most if it now that I actually have the possibility. 

But I hope you all will have a wonderful day! Do you have any special plans for the week?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *