My go-to while traveling

De siste årene har jeg vært ekstremt heldig og har fått reist en god del. Nå har det vært mye på grunn av at familien min bor i Spania, men likevel har jeg fått utforsket en god del nye plasser gjennom både 2016 og hittil i 2017. Jeg er selvfølgelig super spent på de videre reisene jeg skal på og gleder meg masse til  alt det nye jeg skal få oppleve fremover. Men er det en ting jeg ikke bytter ut uansett hvor det er jeg skal, så er det øyedråpene mine. Jeg har to stykker som jeg sverger til i de periodene hvor jeg reiser mye og da gjerne til ugunstige tider.


The last couple of years I have been very lucky that I have got to travel a lot. A huge reason for that is that my family live in Spain for the time being, but I have at the same time been lucky to travel a lot of new places and experience a lot of new things. And I am so exited for all the upcoming trips during the rest of the year, and actually thru 2018 too. But there is two things I can never go traveling without, and that is these eyedrops you’ll see and read about in this post. I swear by these whenever I’m traveling, and in this post I’m gonna tell you guys why.   Det er to forskjellige og de har to forskjellige funksjoner. Den dere ser på bildet over er øyedråper mot røde øyne, og den har virkelig vært en livredder ved flere anledninger. Når vi skulle til London i Februar var vi oppe kl 3 for å komme oss til flyplassen i tide, og nå når vi skulle til Spania i påsken fikk jeg kun to timer på øyet når vi mellomlandet i Amsterdam. Da blir ikke øynene mine annet enn rødsprengte og jeg trenger godt med hjelp for å ikke rett og slett se skummel ut. Og denne hjelper faktisk! Nå er det jo begrenset hvor lenge den holder, så kan hende du må bruke den et par ganger gjennom en dag om du våkner med helt rød øyne, men hva skal man regne med da? At det er mirakeldråper som får alt av rødhet til å forsvinne i over 24 timer? Tjah, tror nok ikke det, men denne får deg til å se mye mer våken ut enn det du kanskje føler deg, og det er nok for meg!


There is two different types and eyedrops, and the first one is the one you see in the picture above. This is some eyedrops against redness in your eyes, and it has been a lifesaver several times. When we went to London in February we had to get up at 3 am, and when we last went to Spain during easter, I had only slept a little under two hours during our pit-stop in Amsterdam. Omg, my eyes was so red and I looked quite scary actually. But I used these eyedrops and they actually helped a lot. I mean, they wont work for a full 24 hours, but what do you expect? At least when you use these you look a lot more awake than you actually feel.    Ellers har vi denne dere ser på bildet over her da. Dette er øyendråper mot tørre øyne og denne blir brukt ganske flittig hos meg, også når jeg ikke er ute og reiser. Har jeg en lang dag foran pc’n eller en lang studiedag inne, da kan øynene fort bli i det tørreste laget og da tyr jeg fort til denne. Og det er like forfriskende hver gang! Jeg bruker faktisk også denne når jeg kjenner jeg begynner å klø i øynene pga allergi for å få litt veske på øyet igjen. Jeg har nemlig ikke fått ordnet meg en ny resept på øyedråper mot allergi, så da er dette en fin erstatning. De mot allergien er jo bare en saltvannsløsning tross alt.


On the other hand I have this that you can see in the picture above. These are eyedrops against dry eyes and these.. omg.. these have saved my dry eyes more times than I can count. I don’t use this only when I travel I also use this when I have spent a full day in front of my computer or a full study day. Then this is just so amazing cause you feel more awake and fresh right away. I actually also use this if my eyes are itchy from my allergies, and it helps quite a lot. Men der har dere hvertfall et lite tips fra min side, for disse er det ikke snakk om at jeg skal glemme hjemme. Uansett hvor jeg skal, når det gjelder å reise plasser, så blir disse med meg. Men jeg må nesten advare dere, når dere først har prøvd dem kan det være gjort. Dere kan bli avhengige av dem dere og! Neida, men jeg bare elsker hvor mye de faktisk hjelper, og da føler jeg at det er noe jeg må dele med dere.

Har du prøvd noe liknende? Og hva syntes du om slikt som dette? Jeg er nysgjerrig, for det er mange forskjellige meninger der ute! 


But there you have it, a little travel tips for you today! I just thought that since I can´t leave them at home even if I’m just traveling to another city in Norway, I should write about them so that you can discover them yourself and get addicted as well. Just kidding, they are not addictive, but they are really good and I think you should give them a go if you are struggling with dry or red eyes!
Have you tried anything similar? And what do you think about stuff like this? There are a lot of different opinions out there! 

Del

2 Kommentarer

 1. 25. mai 2017 / 23:13

  Har ikke prøvd noe fra det merket før, men det fristet litt å klikke noe hjem !!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   26. mai 2017 / 10:29

   Ville absolutt anbefalt det, de er himmelske ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *