Plans for the week!

Det er mandag, en ny uke er i gang og jeg er soleklar til å gripe den fullstendig! Og vi skal nok en gang starte den med et overblikk over uken. Og denne gangen skal jeg prøve å holde meg litt mer kortfattet. Det ble litt i lengste laget forrige gang ved å skrive på to språk, dermed skal jeg prøve så godt jeg kan og skrive litt mindre for hver dag, jeg gjør jo dette for min del men også for dere slik at dere ikke må lese gjennom et milelangt innlegg, for let’s be honest.. You probably won’t bother to read it all!


It’s Monday, and it’s a new week. I am ready to have a great one, and I hope you are too! And this week I am starting the week off with a overview of the week so that you can have look of what I have in store for this week. I am gonna try to keep it short so you don’t have to read for forever, like you had to last week. so sorry about that, but I’m used to writing long posts in Norwegian and they get SUPER long when I write them both in Norwegian and English. So this time I am gonna do my best and shorten it down for you guys! 

Mandag | Monday

I dag er planen å vaske og rydde leiligheten før vi reiser til Tønsberg i ettermiddag. Jeg gleder meg skikkelig til å ta en tur hjem igjen!


Today I have got two things planned; Cleaning our apartment & traveling to Tønsberg, where me and my boyfriend are from, for the week. And I have been looking forward to this week for so long!

 

Tirsdag | Tuesday

Vi har ikke planlagt uken vår til punkt og prikke, men jeg vet at denne dagen skal vi innom gamlejobben min og hilse på. Savner så å jobbe der, og jeg var jo en del av teamet der i 4 år, så er alltid utrolig koselig å komme tilbake på besøk ♥ Etter det vet vi ikke helt, men det blir kanskje en tur innom besteforeldrene til Mathias, som vi ikke har sett på utrolig lenge.

We have not planned our week that well, but I know that on Tuesday we are stoping by my old workplace to say hey. I worked there for over 4 years, and I loved working there, they are still like a part of my family, so I’m exited to go back! ♥ After that we might go for a visit to my boyfriend’s grandparents, since we haven’t seen them in forever! 

Onsdag | Wednesday

17. Mai og vår nasjonaldag! Det blir feiring ved å se på barnetoget i byen på formiddagen, også blir det nok grilling og kos hos foreldrene til Mathias med andre gjester. Dette har blitt en tradisjon med årene, og det er absolutt en tradisjon jeg kan like! Desverre får jeg ikke brukt bunaden min i år.. Jeg prøvde den igjen forrige uke for å sjekke at den fortsatt passet. Det gjorde den altså ikke, Jeg må senke skjørtet litt for brystene mine tar rett og slett litt mer plass enn det de gjorde da jeg var 15 år gammel! Rart det der!


17th of May, and our National Independence Day. We are going in to town to watch the parade, and then in the afternoon there is a barbecue at Mathias’s partens place. That is kind of a tradition, and I am loving it every year! Unfortunately I can not wear my national costume this year. My boobs has just grown too much since I was 15, so we have to take it a little out, sadly, but I’ll get to wear it next year, that’s what matters! 

 

Torsdag | Thursday

Blir nok nok en dag med besøk her og der og kanskje møte en kompis av oss. Ikke er jeg sikker, vi kommer til å ta denne uken litt som det kommer. Men mye sosialt blir det nok helt klart uansett!

Since we are taking this week mostly as it goes, we have not got that much planned for Thursday, we might meet some of our friends or something. I have no idea, but there is definitely going to be something sosial!

Fredag | Friday

Her er det ting blir litt mer usikkert. Det av den grunn at jeg enten reiser til England denne dagen, eller så blir jeg i Tønsberg til og med Søndag. Jeg skal kanskje til England med lillesøsteren min, men vi får se hva som skjer, og dere blir nok helt klart oppdatert i løpet av uken


This is where this get a little complicated.. This day I am either traveling to England or staying in Tønsberg. When I write this I have still no idea, so that’s not that great. But we’ll see what happens and you’ll definitely get an update during the week on whats happening! 

 

Lørdag & Søndag | Saturday & Sunday

Ja, her er det vanskelig å se hva som skjer i og med at jeg ikke vet om jeg er i Tønsberg eller England. Men uansett hva som skjer så blir det nok en helt super helg!

So yeah, these days are a little hard to predict since I don’t know if I’m in England or in Tønsberg.. But either way I think it will be an amazing weekend! 

Så det var det, min kommende uke i et nøtteskall. Selvom det kanskje ikke ser ut som den mest spennende uken, så gleder jeg meg til å komme tilbake til Tønsberg. Det er noe med det å faktisk komme hjem innimellom, for ja, Tønsberg er fortsatt hjemme! Hvis det ikke blir noen England tur til helgen står jeg litt uten bloggideer, så om det er noe spesielt dere ønsker jeg skal blogge om denne uken er det nå dere har sjansen til å bestemme litt. Jeg har ikke rukket å gjøre klart noe oppskrifts innlegg til den kommende søndagen, så jeg beklager det, men sånn er det. Nå har dere hvertfall muligheten til å påvirke hva som kommer istedet!

Hva vil du at jeg skal blogge om den kommende uken? Og  er du klar for en fantastisk 17. Mai uke?


So that was my week in a nutshell. Even though it doesn’t lokk like that much is happening, I’m still looking forward to a week that I think will be great! I always love coming home, cause yes, Tønsberg is still my home! But if there is no England trip this weekend, then I’ve not got that many blog posts planned. So if you have any suggestions or if there is anything special you want me to blog about, now is your chance! 
What do you want me to blog about at the end of this week? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *