Summer feeling!

Wow, nå er det lenge siden sist dere.. Jeg beklager det, men det ble en liten uanmeldt og uplanlagt pause fra meg forrige uke. Jeg hadde jo planlagt diverse innlegg til dere, men når man først er hjemme i hjembyen så er nok ikke blogging min første prioritet. Dermed ble det en liten pause, men det var ikke annet enn deilig, og motivasjonen fikk jeg litt tilbake også. Jeg tror nemlig eksamen min i starten av mai tok  bort mye av motivasjonen min når det kommer til både bloggen og youtube. Men sånn er det! Nå derimot er jeg tilbake, og jeg tilbragte store deler av dagen i går på å ta masse bilder til dere, så nå er det bare å glede seg til masse innlegg fremover!


Wow, it seems like forever since I last wrote to you guys.. Last week I had quite a unexpected blog break. As you now we went back home where Mathias’s family lives, and when there I just did not prioritize blogging. I’m sorry, but I had a great week, and I kind of needed a little break. My exam in the beginning of May completely drained me of motivation when it comes to my blog and my youtube channel. But now I’m back, and my motivations is as well, so I hope you are exited! 

Og når vi først er inne på gårsdagen så må jeg nesten si at den dagen var den store impuls-dagen. Jeg fikk plutselig for meg at pulten til Mathias hadde sett litt bedre ut en annen plass og det satte i gang en real ommøblering. Men det var så verdt det, for nå har vi så mye større plass og jeg kjenner jeg blir glad av å se den løsningen vi nå har funnet, og det er et godt tegn. I tillegg så fikk vi lagt ut et par bokhyller på finn, så om du er ute etter noen billige bokhyller finner du annonsen HER. Jo, også fikk jeg melding av Elinor, en venninne av meg, på ettermiddagen om jeg hadde noen planer for kvelden. Jeg skulle vell egentlig ta igjen litt blogg-jobb, men ingen ting skulle ut før i dag, så jeg satte det til side og vi koste oss på gresset ved solsiden i solen med vannmelon og brownies. Ahh, jeg elsker slike dager hvor mye spontant skjer!!


Yesterday I spent a lot of time taking a lot of pictures for different posts, so I am already ahead of schedule, which is amazing! And we also had a real productive day yesterday, we rearranged some furniture and the result was just amazing. I love our apartment even more right now, not that I thought that was possible. I also got a text from my friend Elinor, that she was nearby in the evening, so we went to the park and had a chatty time together while we were eating watermelon and brownies. The perfect summer evening! 

Dagen i dag hittil har gått til litt rydding av ting som var igjen etter gårsdagens ommøblering. Det blir alltid så mye rot når man først setter i gang med slikt. Også har jeg tatt enda noen flere bilder til dere, og hatt en real redigerings-session! Jeg liker slike dager hvor jeg bare kan jobbe med det jeg absolutt elsker, og det er godt å være tilbake. Selv om jeg kjenner det er litt rart å skrive igjen, og jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men satser på at det kommer seg ganske fort.

Jeg håper dere hvertfall har hatt en super fin start på denne uken, og jo forresten! Som dere kanskje skjønner ble det ikke noen tur til England i helgen. Det var helt greit for jeg hadde en super helg i Tønsberg med venner, men jeg og søsteren min skal prøve å få til en annen tur snart i stedet, så satser på at det vil bli minst like bra!

Har dere hatt en fin uke så langt?  Og har du noen planer for resten av den?


Today I’ve just spent the morning cleaning a little more after yesterdays rearranging. Why does it always get so messy when you do that?? And I’ve also been taking even more pictures before I had a huge editing session. Love calm mornings like this, where I can do what I love the most. But at the same time it’s kind of weird being back writing to you again, and I feel like I’m out of practice. 

At least I hope you had an amazing start to this week, and as you also may have noticed – I did not go to England last weekend. But that’s okey, I had an amazing weekend with friends in my home town. And me and my sister are going on another trip, so it’s fine. Everything will get sorted sooner or later.

Did you have a good start to the week? And do you have any special plans for the rest of it?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *