Limited edition SS17 collection

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har en voksende kjærlighet til Rituals, og den ser ikke ut til å bli noe mindre med det første. Jeg var innom rituals butikken de har fått i Tønsberg forrige uke, og det var vanskelig å gå derifra uten noen ting. Men når man sparer til noe annet så må dessverre noe velges bort og denne gangen var det Karma serien dere finner HER som jeg måtte la stå. Men det varer nok ikke lenger enn til jeg enten kommer til Spania eller Tønsberg neste gang. Hvor jeg reiser først i Juni vet jeg ikke, men noe fra Karma serien skal helt klart bli med meg hjem da!

Nå derimot tenkte jeg å fortelle dere litt om den nye limited edition serien som er kommet ut for denne sommeren. Og er dere like fan av produktene til Rituals som meg, så kommer du til å digge denne serien. Den har en himmelsk duft av sitrus og er for meg noe som minner om sommer i seg selv.


If you have followed me and my blog for a while, you know that I have a growing love for Rituals products. Last week I actually stopped by the Rituals store in my home town, but I did sadly not buy anything. But when you are saving for something special, something else has to go. And this time it was something from the Karma series, that I actually wanted to bring home. But I can feel that next time I’m in a Rituals shop, either in Spain or my home town, I will not be that strong. 

But now on the other hand, I thought that I would tell you a little bit about the new Limited Edition summer collection. And if you love Rituals as much as me, you will absolutely love this series. It has a wonderful scent of citrus, and it reminds me so much of summer. 

Body Scrub

Selv har jeg tre produkter fra denne serien og hittil har ikke de jeg har prøvd skuffet. Jeg brukte body scruben i går og hver gang jeg gikk inn på badet resten av dagen luktet det deilig av sommer og sitrus. Så gjett om jeg ble glad hver gang jeg var innom badet da. Jeg mener, når regner høljer ned utenfor vinduet så må man ta den sommerfølelsen man kan, eller?

Både jeg og Mathias har et produkt som konstant holder seg øverst på favoritt listen, og det er faktisk de forskjellige skrubbene fra Rituals. Vi er glad i de andre produktene derfra og, men den skrubben de har med forskjellige himmelske dufter, de er det bare ingen som slår. Mye av det er jo på grunn av luktene, men også fordi etter at du har brukt den så etterlater den et mykt lag med olje utenpå huden din som gir utrolig god fuktighet til huden. Du trenger ikke en gang å smøre deg med fuktighetskrem etterpå, selvfølgelig resultatet blir jo enda bedre om du faktisk bruker det, men du får myk og deilig hud uten også. Og dette er mye av grunnen til at denne er vår absolutte favoritt!


I have three items from this series myself, and the ones that I’ve tried so far has not disappointed me! I used the body scrub yesterday, and every time I went into the bathroom after that I got so happy. Because my bathroom smelled so nice from the scrub! It smelt of summer! 

Both me and my boyfriend has the body scrub as our absolute favorite, of all the products from Rituals. We love the other products too, but nothing beats the scrub. It is just amazing on the skin, and it leaves it so moisturized because of the oils. You don’t even have to use a body lotion after, the result might be even better if you use it, but you don’t have to! And it does not matter which sent we have, every scrub is just as nice as the previous one! And I mean, it leaves the skin feeling amazing, and there is noting better than that!

Foaming Shower Gel

Den andre tingen vi har fra denne limited edition serien er en foaming shower gel. Og for å være ærlig var det dette produktet i fjor sommer som gjorde at jeg fikk øynene opp for Rituals som merke. Jeg hadde aldri prøvd det før, og fikk med en full-sized foaming shower gel på kjøpet når jeg handlet på Sephora i Barcelona. Og jeg forelsket meg i den fra første sekund. Den jeg fikk da var DENNE, og jeg har også hatt en som var limited edition i vinter, men den er dessverre ikke til salgs lenger. Men nå har du jo denne med en fantastisk sommerduft som et alternativ, så vil absolutt anbefale deg å prøve den ut.

Grunnen til at jeg forelsket meg i Rituals ved å bruke denne er fordi jeg aldri hadde prøvd noe lignende tidligere. Det var en gele som ble til skum, og konsistensen – hvordan den føltes på kroppen når jeg brukte den, alt var bare en helt ny opplevelse jeg likte veldig godt. Det var annerledes, og behagelig, og jeg liker faktisk ikke å bruke vanlig såpe like mye lenger. Det er mye på grunn av at det er så forskjell på konsistensen og følelsen når man smører inn kroppen i det.


The second item that I have from this series is a foaming shower gel. And to be honest, this is actually the products that opened my eyes for Rituals as a brand. I had never tried it before, and when I got a ful-sized sample with my purchase at Sephora, I was sold. I fell in love right away. I got it in THIS sent at the time, and I have also had another limited edition one around Christmas time, but now I have it in the summer sent, and I love it just as much!
The reason that this product was the one that made me love Rituals was because, I had never tried anything like it before. It’s a gel that turns into foam, and it is the best feeling on you’r skin! And that feeling was what made me love it, and last but not least discover the brand for the first time. 

Og forresten! Den boksen med te som dere også ser på bildene lenger opp, det er faktisk IS-TE!! Hvem hadde trodd det liksom?! Jeg trodde lenge det var en vanlig te, men i går innså jeg at det stod is-te, og jeg ble ikke akkurat lei meg for det. Jeg har ikke smakt den enda, men det er mest fordi jeg sparer den til en dag hvor været tilsier at det er greit med iste. Vi har nemlig ikke hatt sol siden tirsdag, og jeg skal heller spare iste opplevelsen når neste soldag kommer. For da kan jeg kose meg ute i varmen med en deilig kopp frisk sitrus iste. Ahh, gleder meg innmari til akkurat det!

Men er det en ting jeg føler jeg faktisk  mangler fra denne kolleksjonen så er det body creamen, så spørs om ikke jeg må bestille meg en krukke nå etter jeg har lagt ut dette innlegget. For selv om skrubben gjør en god jobb alene, så liker jeg resultatet ved å bruke den sammen med body creamen enda bedre! Og ikke minst så vil jeg gå å lukte av sitrus hele dagen, og det kan jeg like.

Har du prøvd noe fra denne kolleksjonen? Og hva er ditt absolutte favoritt produkt fra Rituals? 


And by the way! The box that you see in the pictures that contains tea, is actually iced-tea!! Who knew that was possible?! I thought it was just normal hot tea, but yesterday I discovered that it’s actually iced-tea. Not that I’m complaining, I love iced-tea, maybe even more than I should.. I have not tried it yet, but as soon as the sun arrives again I will absolutely try it out. I feel like the first time I try it has to be on a sunny day, so we might just have to be a little patient. But I’m SO exited!! 

The only thing I actually feel like I’m missing from this collection is the body cream, and I have a feeling that it’s already gonna be on it’s way home to me when this post goes live. Why? Because I have to order it!  (ordering as we speak..) There is something about not only using the body scrub, but also combining it with the cream. Ahh, my skin is never softer than after I have done that. And I want the cream in this beautiful sent as well as the limited edition one from around Christmas. 

Have you tried anything from this series? And what is you’r all time favorite product from Rituals? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *