Flower girl

God morgen og god mandag kjære lesere!

Sola skinner og jeg våknet opp i et strålende humør i dag, noe som var utrolig deilig. Jeg fortsatte morgenen min med en deilig smoothie til frokost, og skal etterhvert ut for å møte Elinor for en kaffe. Denne dagen kan ikke bli annet enn bra, det er jo endelig knallvær igjen, eller hvertfall for i dag er det det. Vi hadde fint vær en sen ettermiddag på lørdag også faktisk, så da var vi raskt ute for å få knipset noen bilder av dagens antrekk. Det var egentlig noe jeg bare slang på meg på morgningen for å være komfortabel, men det viste seg at det ikke så så verst ut. Så da kunne vi jo like godt ta bilder av det når vi hadde sjansen!


Good morning and happy Monday everyone! 

The sun is shining and my mood is 10 times better today, which is amazing. I started this morning with a smoothie, and soon I’m gonna work a little with school before I meet a friend for a coffee. This day is just gonna be great. It’s finally cloud free skies, the sun is out and I’m loving it. We actually had a little bit of nice weather on saturday evening, and that is when we took the pictures that you see in this post. I quite liked the outfit even though I actually just threw something on in the morning, but who cares when it actually turned out okey? 

 Og vi gikk ikke lenger enn rundt hjørnet på huset til vår nærmeste nabo før vi fant locationen jeg var ute etter. Noe som virkelig skrek av vår og sommer, og med disse fine blomstene i bakgrunnen vil jeg vell si at jeg fant det jeg lette etter!  Og har dere forresten sett sandalene mine? Jeg kjøpte dem på H&M av alle ting, og de er super behagelig. Jeg har gått så mye på dem siden jeg fikk dem, og har jeg muligheten til å bruke dem en dag så nøler jeg ikke lenge for å si det sånn. Herlighet, tenk at jeg fant årets sandaler allerede, og det at de har litt hæl gjør meg ingenting. De er komfortable i og med at de har så tjukk hel, og de gjør et antrekk ti ganger mer sofistikert med en gang. Dette antrekket hadde ikke sett like spesielt ut uten altså!


And we actually didn’t go further than around the corner of our neighbor’s house. Then we found the location that I was looking for. I wanted something that screamed spring and summer, and with the beautiful flowers, I at least think I got what I wanted! And by the way, have you seen my sandals?! They are from H&M, and are super comfortable. I have used them every time I’ve hade the chance since I got them. I can’t believe that I’ve found this years sandals already.. Not that I’m complaining! I love them, and since they have such a thick heel, they get really easy to walk in, and they make every outfit pop right away. I mean, this outfit in these pictures would not be that special if I didn’t use the sandals! 

Nei nå får jeg vell snu nesa mot Sosiologiboka før jeg skal avgårde og møte Elinor. Det er jo tross alt ikke mer enn litt over en uke igjen til eksamen. Og det at eksamensnervene enda ikke har slått meg er ikke annet enn skummelt. Så det er bare å lese på slik at jeg er sikker på at jeg får med meg absolutt alt jeg burde få med meg. Og om noen av dere har hatt sosiologi eksamen tidligere, så er tips og triks hjertelig velkommen i kommentarfeltet under, alt hjelper!!

Ha en strålende start på uken, og gjør det beste ut av hver dag! Hva syntes du forresten om antrekket mitt for lørdagen som var? 


Okey, now I should really turn to my Schoolbooks. It just a little over a week until my last exam for this time. I am so exited to be finished, and have some summer vacation. Don’t get me wrong, I’m gonna be working during the summer vacation too, but I’m just exited for some traveling again during the next months. Hopefully a little trip to Spain to my parents, and then later to Croatia with my boyfriends’ family. This summer will be amazing! 

I hope you are having a wonderful start to the week, and make the best out of every day! And btw, what do you think about my outfit?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *