Wella x Stockholm Pride

Det er Tirsdag, og jeg har hakket for mye på planen, men likevell måtte jeg bare ta meg tid til å fortelle dere litt om dette samarbeidet mellom Wella og Stockholm Pride. Jeg fikk denne tilsendt seint forrige uke sammen med en pressemelding, og etter å ha lest om dette produktet og hva det stod for, måtte jeg bare dele det med dere. Det er en sak som er utrolig viktig å få frem og spre budskapet rundt, og det er nettopp det jeg vil bidra med i dag. For fy søren, det ligger mer bak dette enn man hadde trodd det ville gjort!


This is a post directed to my Norwegian or Scandinavian readers. And that’s why I’ve not written this post in English. 

Som utgangspunkt for dette partnerskapet har Wella lansert bestselgeren EIMI Ocean Spritz i en ny og fargerik pakning, og den heter EIMI Ocean Spritz Love edition. Det er et limited edition produkt, og jeg vil absolutt anbefalt å bruke pengene på en ny en, slik at du også har denne med et mer fargerikt utseende. For som en del av inntektene Wella får inn ved å selge disse sprayene går til støtte av feiringen av Pride i land som ikke har likestilling som en selvfølge. Det er ikke alle som er like heldige der ute i andre deler av verden, det er ikke alle som kan være seg selv. Selv om det ikke er helt der det burde være her heller, så er det absolutt på vei mot det mye bedre, og det er noe å feire i seg selv.

Grunnen til at Wella har valgt å bruke regnbueflaggets farger på produktet er for å feire fri kjærlighet og folkets frie rett til å uttrykke sin individualitet. Denne ble lansert 22. Mai og jeg håper det er mange som har vært ute og kjøpt den allerede, det skal jeg faktisk selv seinere i dag. Selv om jeg fikk denne i posten via pressemail, så vil jeg også bidra, og da vil jeg i tillegg kjøpe selv. Og ikke minst, fy søren så godt den sprayen lukter! Kommer garantert til å bruke den mye gjennom sommeren, så da kan jeg jo like godt kjøpe en til nå som støtter en så god sak!

Du kan få naturlig beach hair og det kun med noen lette spray fra denne sprayen. Og det er jo litt godt på samvittigheten at du har støttet noe så fint som å støtte kjærligheten, og det at man skal få lov til å vise den uansett hvem man elsker, hvor man er fra og hvor man bor. Hurra for kampen mot den frie kjærligheten for ALLE!

Nei, nå må jeg nesten komme meg avgårde på trening om jeg skal få rekke alt jeg hadde på planen i dag. Og jo, jeg vlogger forresten denne uken, så mot slutten av uken kommer det endelig ut en ny video! Så jeg håper det er noe noen av dere ser frem til. Jeg tror det skal bli en fin og koselig uke, selv om det begynner å nærme seg eksamen. Man kan ikke gjøre annet enn det beste ut av hele situasjonen, og det er akkurat det jeg skal!

Kunne du tenke deg å støtte ved å kjøpe denne sprayen? Hva syntes du om dette partnerskapet?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *