My favorite nude

I dag var egentlig planen å dele et nytt antrekk med dere, men været er ikke helt på min side i dag, så det får bli litt omrokering på planene. Jeg skal straks avgårde på trening (endelig føler jeg har treningsmotivasjon igjen! yes!), men tenkte jeg skulle oppdatere dere litt først. Og siden det ble litt annerledes enn planlagt blir det to innlegg etter hverandre hvor temaet er noe innen skjønnhet. Men sånn får det gå. Og i dag så er det noe ganske annerledes enn forrige innlegg, for i dag skal jeg nemlig snakke om min favoritt leppestift i fargen nude.


Today I actually had planned an outfit-post for you guys, but it seems like the weather did not agree with me on that. I am soon of to the gym (I feel like I’ve finally found my motivation again! yey!), but I thought that I would at least update you guys first. And since the weather did not like my plans, I had to change them, and therefor you get a beauty post today too. But today it’s a quite different beauty post, it’s about my favorite nude lipstick.   Jeg har mange forskjellige varianter av naturlige leppestifter, og denne er en av dem, men denne vil jeg absolutt si er min aller største favoritt. Den er fra Rimmel London, så man får desverre ikke tak i den i en butikk her i Norge (jeg kjøpte min i Spania i Februar), men det er veldig enkelt å få tak i dem på nett. Du kan få dem hos FeelUnique og  Asos hvertfall, og den jeg har heter «My Nude». Og det er søren meg en billig leppestift, så at denne skal være min favoritt er ikke en selvfølge.


I have so many different nudes in my collection, and this is one of them, and it’s my absolute favorite of them all. It’s from Rimmel London, and you can sadly not get this brand in any store in Norway (I bought mine when I was in Spain in February), but it’s easy to get them online. They have Rimmel London on both FeelUnique and Asos, and the color of my lipstick is called «My nude». And btw, these lipsticks are so cheap, I would never have believed it if someone told my that my favorite nude lipstick would be this cheap!   Misforstå meg rett, jeg har ikke noe imot at den var såpass billig, jeg elsker det! Det betyr jo at jeg kan kjøpe mange for prisen av èn annen dyr leppestift. Men det som gjorde at jeg falt for denne er konsistensen den har når det påføres og ikke minst når du har den på. Den er kremete og myk, og sitter godt på leppene. Den holder en god stund, og når den forsvinner så etterlater den ikke leppene dine med stygge merker, noe som alltid er et stort pluss! Den er ikke matt, men kan se litt semimatt ut på leppene, men det syntes jeg er helt greit.


Don’t get me wrong, I love that it’s so cheap. That means that I can buy lots of them for the price of one expensive one. But the thing that made me fall in love with this lipstick is the consistency when you apply it and also when you have it on your lips. It’s creamy and soft, and it stays for a long time on your lips. When it disappears it does not leave ugly marks of the lipstick, and that is always a positive thing! It’s not a matt lipstick, but it could seem a little matt when it’s on the lips, something that I don’t mind. Denne leppestiften er også den jeg strekker meg etter hvis jeg skal ha på leppestift. Jeg bruker fortsatt en del lip-oil på leppene mine når jeg går hjemme, men skal jeg ut er denne er sikker vinner hver gang. Den slår liksom ikke feil uansett.

Men nå får jeg nesten komme meg ut i regnværet og avgårde på trening. Det blir ikke styrketrening på overkroppen for å si det sånn. Er enda støl etter tirsdagens økt, så jeg tenker det heller blir en halvtimestid på sykkelen før jeg tar noen øvelser på bein og mage. Vi får se hvordan formen er når jeg kommer igang, men jeg digger at motivasjonen er såpass tilbake at jeg er tilbake på trening mens jeg enda er støl, ikke at det skal være en unnskyldning for du kan alltids trene noe annet, men det har vært en unnskyldning jeg har brukt. But no more!

Ha en fantastisk torsdag! Har du en favoritt leppestift eller er du ikke så glad i leppestifter sånn generelt?


This lipstick is the one I reach for every time I’m in need of a lipstick quick. I usually use a lip-oil when I’m at home, but this lipstick is always a safe choice no matter what. It never lets me down!

But I should probably get going to the gym. I am not gonna have strength training on my upper body today, I am still sore after Tuesdays workout. So I think I might just be on the bike for half an hour and then have some circuit training on my legs and stomach. We’ll see how that plan turns out when I get there. But I love that I have my motivation back, and it says a lot that I’m going to the gym even thought I’m still sore from my last workout. But it’s not a good excuse is it? You can just workout and train another part of your body, and that’s exactly what I’m doing today!

I hope you’re having a wonderful Thursday! Do you have a favorite lipstick, or do you prefer to not wear lipsticks? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *