A Friday to remember!

Fy søren for en dag jeg hadde i går! Jeg koste meg fra start til slutt og jeg hadde ubeskrivelig mye energi. Det er det lenge siden jeg har hatt i og med at allergien har vært så kraftig i år, men når allergien har tatt en liten pause + at jeg har begynt å trene igjen, så har det tydeligvis ført til at jeg har mer energi, og jeg elsker det! Jeg fikk faktisk filmet en video til dere, jeg vlogget, jeg jobbet lenge med skole, jeg var en tur på solsiden med min kjære, redigerte videoen jeg filmet og ukens vlog før jeg lastet dem opp, og til slutt så avsluttet vi kvelden foran tv’n med deilig mat. For å si det sånn, det skulle mye til for at fredagen min ble enda bedre!


What a day I had yesterday! I had a blast from I got up and until my head touched my pillow again, and I had so much energy all though the day, it was amazing! I have not had that much energy because of my hay fever, but it’s getting much better, and combined with me exercising more, I have just got more energy, and I love it! I actually filmed a video for you guys yesterday, I also vlogged, worked a long time with school, had an ice cream break in town with my boyfriend, edited the video and the vlog, uploaded them, and then I ended the evening in my boyfriends arms while watching a movie and eating delicious food! My Friday could not have been any better! 

 

 

 

 

Antrekksbilder fikk vi tatt og! Jeg må si jeg er imponert over meg selv. Haha, det må da være lov å si? I dag derimot vet jeg faktisk ikke helt hva som står på planen. Vi har hittil hatt en ganske rolig morgen med noen hjemmebakte horn til frokost før vi nå sitter litt på hver vår pc. Vi går nok en tur ut etterhvert, men samtidig er det jo pinse i dag, så det er jo mye som stenger tidlig. Ja, ikke vet jeg, men det er hvertfall en ting som er sikkert, og det er at en ting jeg må gjøre i dag så er det å jobbe med skole. Slipper virkelig ikke unna altså! Men det er bare frem til Torsdag og da er jeg ferdig for sommeren. Digg!


Outfit pictures did we also take! I must say that I’m actually quite impressed about myself. Today on the other hand I do not know what we have planned. This morning we just took our time, had some fresh breakfast, and now we are just sitting on our computers. We’ll probably head out soon, but at the same time it’s pentecost today, so everything closes earlier than normal. So yeah, I have no idea what we’re gonna do today. But there is one thing that I can not get away from and that is my schoolwork. My exam is on Thursday, so it’s not long to go. And after that I’m done, so I’m really looking forward to that! Summer vacation! 

 

Et enkelt og behagelig antrekk ble det i går, og det er gjerne slik jeg liker det. Det var også fint med sol i går, så å gå ned på solsiden for å se at de delte ut gratis is var ikke akkurat vondt. Vi fikk prøve ut de nye isene til diplomis, jeg prøvde smaken blåbærpai, og Mathias et eller annet med eple. Min var hvertfall utrolig god, og Mathias virket også fornøyd, så spørs om ikke det blir en liten tur på butikken i dag etter litt is. Namnam! Vloggen fra denne uken, altså mandag, tirsdag og fredag kan dere nå se over her, og da ser dere hvor nydelig dagen i går var!

Ha en fantastisk lørdag, og gjør det absolutt beste ut av den! Enten det er å slappe helt av, være med venner eller dra på byen, så må du kose deg masse! 


A simple, but comfy outfit, and that’s exactly how I like it. And the sun was also shining yesterday, and when we went into town and saw that they gave out free samples of ice cream we had to try it. And so we did, You can also see that in the vlog above this text. I tried the flavor blueberry pie, and my boyfriend took something with apple, I’m not sure. But the ice cream was amazing. We probably have to go and buy some today, cause they were so good! But yeah, hope you enjoy the video, and that you had an amazing Friday as well. 

Now I want you to have an even better Saturday, and do whatever you want to do! Even if it’s just relaxing, being with friends or going out, I want you to have the best time! Love from me xx

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *