What a Wonderful Week

God lørdags formiddag alle kjære gode lesere!

Tusen takk til alle som har tittet innom bloggen min selv om jeg dag etter dag ikke har publisert noe. Eksamen tar opp mer enn man tror noen ganger altså, men på Torsdag var siste unnagjort og det føles helt fantastisk! Dagen i går brukte jeg først og fremst til å slappe av og samle litt energi igjen, før jeg på ettermiddagen/kvelden dro bort i en park ikke så langt unna, for litt grilling med en venninne. Og det var så koselig, så vi bestemte oss fort for at dette var noe som måtte repeteres flere ganger denne sommeren! Hva er vell bedre enn sene kvelder i kveldssola med venner og snikk snakk fra start til ende. Jeg kan ikke få det så mye bedre hvertfall!


Good morning everyone! 

Thank you to all of you that still check my blog even if I have not been posting all week. But the last bit before any exam, is so busy that you would not even believe it. But on Thursday I had my last exam for this summer, and I finally have a little summer vacation! Yesterday I used most of the day just relaxing before I went to the park in the evening for some BBQ with a friend. It was so nice and warm, and we chatted for several hours. I just love summer evenings like that! 

Jo, også hadde jeg jo bursdag på Onsdag og jeg koste meg ikke noe mindre den dagen. Jeg leste på eksamen hele formiddagen, men i 13 tiden sa jeg meg ferdig for dagen. Da gikk nemlig jeg og Mathias en liten tur på Rosenborg bakeri, og på butikken før vi satte oss oppe på festningen med litt mat. Ferske rundstykker med jordbær, ååh, han vet hva jeg elsker altså! Også var det jo godt over 20 grader, så temperaturen stod det heller ikke noe på.


And on Wednesday it was actually my birthday, and I had the most amazing time! I read a lot of sociology until around 1 pm, then me and my boyfriend went to the bakery to get some lunch. We took some fresh buns and strawberries up to a park where we could view the whole city, and it was just amazing. and the temperatures was over 20 degrees, so I was loving life basically! 

Senere på dagen ble det Pavlova med Mathias og Elinor, og når kvelden kom stelte jeg og Mathias oss før vi dro avgårde på Cowsea for litt middag. Utrolig rart navn på en restaurant, I know, men de serverer både kjøtt og sushi, så egentlig er navnet helt genialt! Jeg hadde sushi, men kan desverre ikke skryte på at det er det beste jeg har smakt. Jeg kan ha vært litt uheldig, men det var litt for tørt for min smak, så det var litt kjedelig, men man kan ikke treffe hver gang!


Later that day me, my boyfriend, and my best friend Elinor enjoyed some pavlova cake, and when the evening arrived me and my boyfriend got ready to head out to eat. We went to a restaurant that was called Cowsea, I know, such a weird name, but at the same time it makes so much sense! That’s because they serve meat and sushi, jepp, quite a mix! And sadly it was not the best sushi I had ever had, I just felt it was a little too dry for me, but you can’t get lucky every time! Especially when you are trying out new restaurants! 

I dag derimot tenkte jeg å ta en tur på Sirkus Shopping og se litt. Jeg har ikke noe spesielt jeg skal ha der, men jeg er aldri oppover den veien så i dag vil jeg gjøre noe med det. I dag har også regnet desverre meldt sin ankomst, men vi har jo vært super heldige med været denne uken så skal ikke klage. Bare sola er tilbake i morgen er jeg fornøyd! Men ja, der har dere en liten oppsummering av høydepunktene mine denne uken, og i dag er det faktisk også en vlog fra bursdagen min ute, så om det er av interesse (slik at du kan se dagen min i enda mer detalj) så finner du videoen HER.

Nå håper jeg dere alle får en fantastisk dag, og at dere har hatt en fin uke! Flere enn meg som endelig har sommerferie?


Today on the other hand, I’m going shopping I think. We’re going to a shopping center that is pretty near us, but we never go there, so today I’m changing that! Today the rain has also come back, ut we have had wonderful weather all week long, so I should not be complaining. But I hope the sun is back tomorrow! And yeah, there you have some highlights from my week away from blogging. And today there is also a vlog up from my birthday, so if you are interested to watch what I did on that day in more detail, you’ll find the video HERE.

 I hope you all had a wonderful week, and that you’ll have a wonderful day today! Are there anyone else that finally can say that they have summer vacation?! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *