5 products to make you look more awake!

Det er mandag og det er ikke alltid bare bare. Selv hadde jeg ikke de aller største problemene i dag, men det er likevell greit å ha en nødløsning om man ikke ser så opplagt og våken ut. Og jeg tenkte i dag at jeg skulle dele med dere 5 produkter jeg sverger til om jeg ser hakket for trøtt og sliten ut. 5 enkle steg som kanskje sånn halvveis er med i rutinen din fra før av, men også kanskje ikke. Derfor går vi litt mer inn i hvilke produkter jeg elsker på slike dager.


It’s Monday and that’s not always an easy thing. Me myself did not have that much trouble today, but I thought that I might as well show you my go-to products when I have a day where I look more tired than I should look. I have chosen 5 products to show you today, and they are 5 easy steps towards a more awake look. Maybe you have some of these products in your routine already, maybe not, but either way that’s what I want to go through today!  Vi starter med basen og før jeg smører ansiktet mitt med dagkremen min bruker jeg Nars Skin Optimal Brightening Cencentrate. Dette er en «primer» som gjør sminken utrolig lett å påføre etterpå, og gir deg en glød og fuktighet som man ikke får uten, og den synker fort inn i huden så ikke vær redd for at det skal bli for mye produkter.

Jeg bruker enten den fra Nars eller oljen fra Beauté Pacifique for det er virkelig en olje man får glød av. Jeg må vell egentlig bli flinkere til å bruke denne mer når jeg ikke er trøtt og sliten og for denne gjør så mye bra med huden min. Og jeg har aldri fått så mye komplimenter for huden min som når jeg brukte den oljen, så den funker helt klart!


Okey, so let’s start with the base. Before I apply my moisturizer I use my Nars Skin Optimal Brightening Cencentrate. I use this as a kind of «primer» and it does so that the application of your makeup is so much easier and it makes your skin look amazing! It also sinks quite nice into the skin so it’s not sticky for very long. 

I either use the Nars product or I use a oil from Beauté Pacifique, and that is an oil that you get the GLOW from! I guess I actually have to get better at using this, ’cause I have never gotten any more compliments on my skin and my glow than when I used this. 

Så vil jeg også anbefale å prøve ut Elizabeth Arden sin Eight Hour Hydrating Mist. Denne kan du bruke når som helst. Etter du har vært på trening, før du sminker deg, etter du sminker deg for å gi det en frisk look og ja, når som helst kan du egt bruke denne. Og jeg har skrevet et helt eget innlegg om denne, som du finner HER, og der kan du også lese om hvorfor jeg er avhengig av den. Og ikke minst hvorfor jeg bruker den når det kommer til å føle seg fresh og se mer våken ut.


And I also want to recommend to you guys Elizabeth Ardens Eight Hour Hydrating Mist. You can use this mist whenever you want. After a workout, before or after you have done your makeup, and yeah, whenever you feel like you have to. I have written a post about this earlier, and you can find it HERE, and there you can read about why I love this mist so much. (sadly that post is not written in English, but if you use google chrome, they will change the language for you.)

Til slutt vil jeg også nevne to produkter kanskje de fleste har i sminkerutinen sin allerede, men når det kommer til det å se våken og opplagt ut, så slår disse virkelig ikke feil! Concealer og highlighter. Selv sverger jeg til Mac Pro Longwear concealer, og det har jeg gjort i et par år nå. Jeg har i en av de lyseste fargene, mye fordi jeg faktisk er såpass bleik at jeg må ha så lys farge, men også fordi jeg vil ha litt lysere concealer under øyene. Dette gjør nemlig at man ser mer våken ut, og ikke minst så får man dekket det værste av de mørke ringene under øynene.

Jeg liker også å bruke highlighter på dager hvor jeg føler jeg ser mer trøtt og sliten ut. Jeg bruker vanligvis veldig lite highlighter, og da en som er ganske nøytral og gir en naturlig glød. Men om man er hakket mer sliten er det ikke alltid det er nok. Da går jeg ikke med enten Mary Louminizer eller denne fra mac som dere ser på bildet. De er det litt mer highlight i og jeg ser med en gang hakket friskere og opplagt ut. Og det er jo det som er poenget med disse produktene!


And then the last two products most of you might already have in your routine. But these two products is a must for me on a day where I look too tired. And it’s my concealer and a highlighter. I swear to my beloved Mac pro longer concealer, and I have for a couple of years now. Mine is in one of the lightest shades that you could get, mainly because, yes I am that pale, and also I want to have a lighter color under my eyes so that that brightens up my eyes, which leads to you looking more awake. 

I also like to use a highlighter on the days that I look more tired. Usually I don’t use much highlighter, but on the days I need something extra I use either my Mary Louminizer, or my mac highlighter. With these two you get a beautiful highlight and a glow, and that also makes you look more healthy and awake. And that is the point, right? 

Selv startet jeg dagen min på treningssenteret og jeg føler det alltid hjelper for å våkne og ikke minst se mer våken ut. Så om du ønsker enda et tips i tillegg til sminkeprodukter, så har du det der. Dra og tren! Nå derimot skal jeg slappe av litt, før jeg skal filme, lage middag og avslutte kvelden med en ansiktsmaske mens jeg ser på en episode eller to av The vampire diaries. Ja.. jeg har begynt på den serien igjen, jeg aner ikke hvorfor, men nå er jeg i gang, så kan jo ikke kaste inn håndkle enda!

Ha en strålende start på uken, og hvilke produkter sverger du til på en mandag som kanskje er litt ekstra tung?


Me myself, I started my day at the gym, and after that I always feel so much more awake, and I also feel like I look more awake. So that’s a tip for you guys too, no makeup related! Go to the gym! But now on the other hand, I thought that I might just relax a little before I’m gonna film, make dinner and then end the night with a facemark while I watch an episode of the vampire diaries. Yes, I have started to watch that series again.. No idea why, but now I have, so I can’t quit. 

I hope you have a wonderful start to the week, and what products to you go for on a day where you look a little bit more tired?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *