Birthday outfit #2

God morgen!

Tirsdagen er i gang og i dag er det den store filmedagen min denne uken. Jeg skulle egentlig begynt i går, men det var jeg rett og slett ikke helt i form til. Dermed ble det utsatt til i dag, og nå står det plutselig filming av 4 videoer i dag. Phu, nok å gjøre hvertfall! Men det skal nok gå fint. Har jo allerede spist frokost og er klar for å sette i gang. Så fort dette innlegget er ute så er det jo bare å sette igang, for jeg skal også ha tid til en treningsøkt i løpet av dagen. I går var det fokus på overkropp og mage, og i dag er det bein som skal få kjørt seg litt! Gleder meg alltid mest til beinøktene av en eller annen grunn, men det er bare noe med det å trene beina.


Good morning! 

It’s Tuesday, and I have a day full of filming planned. I was actually supposed to start yesterday, but I didn’t feel well, so I’ll do it today instead. So now I suddenly have 4 videos to film today, but that’s okey, I’m enjoying it so much right now, so I don’t mind! I have already eaten breakfast, and I’m ready to begin, so as soon as this post is out you know what I’ll be doing! I also am supposed to workout today, but I think I might just do some strength training at home, sometimes I like that a little bit more. Yesterday I focused my training om my upper body, but today it’s my legs that is gonna burn, and I’m exited for it. I don’t know, I just love training my legs and bum! 

Jeg tenkte i dag å vise dere bursdags antrekk nr.2! Dette var det jeg hadde på når vi dro ut for å spise middag på bursdagen min, og dere gjetter aldri når disse bildene ble tatt.. De ble tatt etter å ha sitti en stund på restauranten, og når jeg så på klokken etter at bildene ble tatt var klokken hele 22:15. Fortsatt lyst som dagen, og det er ikke noe jeg kan klage på. Det å bo litt lenger nord kan ha sine fordeler innimellom og. Men nå blir det jo faktisk ikke mørkt ute før langt over midnatt, så kan være et problem med søvn fra tid til annen, men man kan ikke vinne på alle punkter, kan man vell?


Today I thought that I might as well show you guys my second outfit from my birthday. This is what I wore when me and my boyfriend went out for dinner. And btw, you’ll never guess what time of the day we took these pictures! It was 10:15pm!! I mean, it looks like we took them in the middle of the day, but nope, 10:15 in the evening. One of the benefits of living so far north in Norway! Cause lately it has not gotten dark before around almost 1 am. How crazy is that?! 

Kjolen er fra H&M og jeg elsker den. Jeg følte meg så bra i den og har hatt lyst til å bruke den hver dag siden jeg kjøpte den. Men slapp av, jeg har ikke gjort det. Jeg har faktisk ikke brukt den siden bursdagen min, men den blir garantert brukt i løpet av Spaniaturen vi skal på neste uke. Ja, vi skal faktisk til Spania neste uke en gang, og jeg gleder meg ganske mye. Det er 27-30 grader der nå, noe som noen ganger kan være i det varmeste laget, men jeg kjenner jeg gleder meg til å komme med ned dit igjen. Vi har jo hatt mye sol og varme her og i det siste, så det er ikke det det står på. Det er vell mer det at det er deilig å dra hjem til familien min innimellom og!

Men med det sagt så er jeg nødt til å snu nesen mot litt filming, slik at jeg faktisk blir ferdig i dag. Den ene videoen må nemlig redigeres til publisering i morgen og, så har garantert nok å drive med. Men jeg håper dere alle får en fantastisk dag! Og hva syntes du om antrekket?


The dress is from H&M, and I absolutely love it! I felt so good in it, and I have been wanting to wear it every day since I got it. But don’t worry, I haven’t. I have actually just used it once, and that was on my birthday, but I can guaranty you that it will come with me and be worn in Spain next week. And yeah, we’re going to Spain next week, and I’m so exited! It’s around 27-30 degrees there now, which might be just a little too much, but I don’t care! Just looking forward to some days in the sun visiting my family! 

But now I have to go, and get started filming so that I actually can get everything I have to get done today. And one of the videos actually has to be edited tonight to, cause it’s going up already tomorrow! So I have enough to do, that’s for sure! But I hope you have a wonderful day! And what do you think about the outfit?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *