I’ve not been well..

Denne uken viste seg å bli litt spesiell. Jeg bestemte meg nemlig søndag kveld at denne uken skulle ting snu. Jeg skulle spise mye bedre enn det jeg har gjort, jeg skulle trene mer og jeg skulle jobbe mot en kropp jeg selv føler meg vell i. Hittil denne uken har jeg trent 4 ganger på 4 dager, og jeg kjenner det er utrolig godt at jeg har klart å holde meg til planen så langt denne uken. Jeg har spist utrolig bra og variert, jeg har trent hver dag, ikke like intenst hver eneste dag, men jeg har trent hver dag. Og jeg håper at jeg selv snart ser noen forandring.


This week turned out to be pretty special. On Sunday I decided that this week things had got to change. I was gonna eat better than I have been doing lately, I was gonna exercise more and I was gonna work for a body that I felt comfortable with. So far I have been at the gym 4 times over 4 days, and it feels so good to actually have made it so far. I have been eating much better, I have been exercising everyday, not very intensely everyday, but still. 3 out of 4 have been intense, so I’m happy with that! And I hope that I can see some changes soon. 

Grunnen til at jeg valgte å ha en skikkelig health week er det at jeg rett og slett ikke lenger følte meg bra i min egen kropp. Jeg trivdes ikke og likevell klarte jeg ikke å gjøre noen tiltak. Men Søndag, da kom vendepunktet for min del. Jeg hadde et mental breakdown, og visste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var da jeg og Mathias kom frem til at jeg skulle ha en skikkelig health week denne uken. Og det har vært super godt! Jeg begynner sakte å se forandring, men det er nok mer forandring i psyken enn fysisk, og det er bedre enn ingenting. Jeg har også vlogget disse dagene med hva jeg har spist, hva jeg har trent og generelle oppdateringer på humør og følelser gjennom uken. Den kommer ut til onsdag tenker jeg!


The reason why I wanted to have a proper health week this week was because I no longer felt comfortable in my own body. I didn’t feel good at all, but I didn’t do anything about it either. But on Sunday.. Sunday was my turning point. Cause late Sunday night I had a mental breakdown, and I didn’t know what to do with myself. That’s when me and Mathias found out that I needed a health week. And it has been amazing! I am starting to see small changes, but that is more changes with my psyche , and not physical. But that’s better than nothing, if you ask me! I have also been vlogging these days, and you’ll see what I’ve been eating, what I have been training, and also updates on my mood and thoughts thru the week. That video will be out on Wednesday I think. 

Når man trener såpass mye, og har intense treninger de fleste dagene er det også viktig å ta pauser og tenke på seg selv. Som f.eks. I dag hadde jeg lunsjen min i parken i det fine været og jeg fikk slappet av med musikk på ørene mens jeg nøt en deilig lunsj. Det er en skikkelig time-out for meg, og jeg elsker det! Men noe annet jeg liker å gjøre er å ha en liten pamper session hjemme, det trenger ikke å være så mye, og for å være ærlig, så er jeg hakket for lat til å ha en lang og komplisert pamper session. Men hvis du lurer på hvordan jeg liker å ta litt bedre vare på meg selv, så kan du se det i denne videoen under her.


But when you exercise as much as I have been doing this week, it’s important to take breaks and think about yourself. For example; today I had my lunch in the park while I was listening to some music and enjoying the sun. Then I relaxed properly, and I loved it! But something else I like to do, is to have a at-home-pamper-session. It doesn’t need to be much, and to be honest, I’m to lazy to have a huge pamper-session including, yeah, whatever you might think is normal in a paper session. But if you are wondering how lazy I am, then you can see the video down below, cause that is mye realistic pamper routine! Enjoy! 

Men det var det, og det er også litt derfor det har vært litt stille her de siste dagene. Jeg har rett og slett ikke hatt det så veldig bra med meg selv, og da er det bare enkelte ting man noen ganger trenger å ta litt avstand fra for å fokusere på noe annet. Og de siste dagene har fokuset heller vært på meg selv (og filming) enn bloggen. Men dere fine lesere vet jeg skjønner det!

Jeg gleder meg hvertfall til jeg føler meg bedre, og kan føle meg vell med meg selv igjen! Da kommer livsgleden litt tilbake og, og det kjenner jeg allerede er på vei, så det er godt! Men jeg håper dere alle har det bra og at uken deres har vært fin så langt! Hva syntes du om videoen? Er jeg den eneste som er så lat? 


But that’s the reason why it has been quiet here on the blog the last couple of days. I have not been myself, and I felt horrible about my body, so then you sometimes just have to let something go, so that you can focus on something different. And this week I felt the need to focus on myself and filming videos for you guys. So I haven’t been totally bad and not done anything, so far I have filmed 5 videos, and edited 3 ½. So I have been working! 

I hope you all have had a nice week so far! And what do you think of the video? Am I the only one that is that lazy? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *