Wanna get tan?

Sommeren er her og vi nordmenn starter gjerne ikke ferien med det beste grunnlaget med farge. Hvertfall ikke jeg, så jeg liker gjerne å ty til litt andre midler, og når jeg kommer over noe jeg syntes funker utrolig bra så må jeg jo bare dele dette videre med dere. For et par uker siden kjøpte jeg denne self-tanneren fordi jeg hadde hørt at den var ganske så bra. Jeg har prøv min fare share når det kommer til slike produkter, og du merker fort om det er et godt produkt eller ikke. Og fy søren, det er lenge siden noe har overrasket meg så mye som denne gjorde

 Den dagen jeg kjøpte den tok jeg litt på armen min bare for å sjekke hvordan den var og hvordan den «oppførte seg» i kontakt med tekstiler. Den smittet ikke av i det hele tatt, og morgenen etter våknet jeg med en nydelig farge på armen. Og siden det så litt teit ut med det skillet gikk jeg inn for å smøre inn resten av kroppen min med den samme morgen. Og vet dere hva? Jeg var så brun etter bare noen få timer! En venninne spurte om jeg hadde brukt den self-tanneren for jeg var plutselig blitt så brun. Det var ikke det at det ikke så naturlig ut, for det gjorde det. Det var en utrolig fin farge som ikke gikk noe særlig mot oransje i det hele tatt!! 

Dessverre opplevde jeg å få en allergisk reaksjon på armen i form av litt smått utslett. Jeg har ikke hørt om noen andre som har prøvd denne som har opplevd det samme, så kan hende bare huden min på den armen bare er litt mer sensitiv? Jeg aner ikke.. Men det har jo da ført til at jeg ikke har brukt den på nytt siden den gang. Mest fordi jeg ikke vill bruke noe som irriterer deler av huden min, men det er den eneste grunnen, for denne er helt ærlig helt fantastisk! Fargen holder godt i en ukes tid om du bare påfører en gang, men om du følger instruksene bak på flaska så har du en fin og gyllen farge som holder godt opptil to uker, og DET er ikke annet enn positivt!

Så hvis du er ute etter en ny self-tanner slik at du har litt «grunnlag» for sommeren, så vil jeg absolutt anbefale denne! Bare kanskje diskre sjekk om du reagerer på den først. Skulle ønske jeg gjorde det! Men hadde jeg ikke prøvd den hadde jeg aldri fått vite hvor god den faktisk var!

Bruker du å jukse litt med grunnlaget? Har du evt en annen self-tanner du syntes jeg burde prøve? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *