Good to be back! 

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert på torsdag, men det ble det tydeligvis ikke. Så det får komme nå istedet!

Som jeg har kost meg de siste dagene her i Tønsberg! Jeg har vært her siden mandag ettermiddag, og jeg har fått slappet litt av, trent og storkost meg i finværet siden den dagen. Mathias jobber hver dag om dagen, så jeg har mye tid for meg selv, og det er noe jeg syntes er helt greit. Jeg har trent hver morgen, hatt deilig lunsj hos familie, liggi i sola og faktisk fått litt farge på kroppen, og ja rett og slett nyti livet har jeg gjort.


This post was actually scheduled for Thursday, but aparently it didn’t get published, so you get it now instead! 

Omg, I have been enjoying myself so much the last couple of days, you have no idea. I have been in Tønsberg, my hometown, since Monday now and I have been relaxing a lot, but I’ve also been exercising, and enjoying the weather. Mathias, my boyfriend, has been working everyday, so I have a lot of time for myself, but I don’t mind at all! I have been exercising every morning, I’ve had yummi lunches with family, I have been sunbathing, and also got a little bit of a tan already, and yeah, I have been enjoying life basically!I går kveld tok jeg og Mathias oss en liten båttur før vi dro til en park og hadde en liten piknik mens vi snakket langt om lenge! Det er deilig å ha noen slike kvelder sammen hvor mobilene og alt av forstyrrelser legges bort slik at vi fokuserer fullt på hverandre. For meg finnes det ikke noe bedre!


Last night me and Mathias were on a little boattrip before we headed to a park for a little couples piknik. We chatted for hours and it was so nice with some time where we only focused on each other and left our phones and other distractions be. It was so amazing, and I’m looking forward to a lot more nights out like that with my love!

I dag har jeg hatt venninnetid på agendaen, og det er alltid like koselig! Og nå har jeg kvelden litt for meg selv igjen da Mathias er avgårde på trening. Så gjett om jeg skal tune inn på netflix for litt Vampire Diaries. Jupp, totally addicted! Her på tirsdag så syklet jeg i en time mens jeg så på den serien! Haha, greit å få brent litt kalorier i samme slengen da! Hmm, kanskje jeg skal gjøre det nå og? Vi får se.

Jeg håper hvertfall dere alle har hatt en fantastisk torsdag,  og at uken deres har vært fin så langt! Koser du deg med ferie, eller går det i jobb for deg om dagen? Uansett så håper jeg du bruker den tiden du har til å kose deg! 


Today on the other hand I had some girl friend time on my agenda, and it was as nice as always! And now this evening I have a little time for myself again, since Mathias is out training. So guess what I’m gonna do? Yep, you guessed right! Tune right into netflix to watch some vampire diaries! I’m totally addicted! The other day I were on the bike for an hour while I watched that series! Maybe that’s what I should do today to? Nothing better than burning calories while you watch a series you love. 

But I hope all of you have had an amazing Thursday, and that your week has been good to you so far! Do you have vacation or are you still working your butt of at work? Either way I hope you are spending the time you can enjoying life and what it has to offer! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *