The perfect summer color!

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å ha fine (og ikke minst lange) negler. Og jeg elsker å ha forskjellige neglelakker liggende selv om jeg bruker mye fake negler som jeg limer på. Grunnen til det er det at jeg kanskje går lei av fargen jeg har på, men at neglene sitter like godt enda, og det var vell egentlig litt det som skjedde forrige uke. Da fant jeg frem denne neglelakken dere ser på bildene under her for å friske det opp litt.


It’s no secret that I love having nice and long nails. And I love having a lot of different colours of nailpolish even though I use fake nails. The reason for that is that I can get pretty sick of my nail colour pretty fast, so it’s always nice to have some nailpolishes laying around so that I have the option to paint them. And that is exactly what happend last week.

Det er en neglelakk fra Orly, og det er en breatheable neglelakk. Den er en alt i en neglelakk som pleier neglene, den har farge, og toppcoat i ett og samme strøk. Jeg mener, hvor genialt er ikke det? Så slipper du å sitte der med neglelakkene og lukta de gir i mange timer. For det at alt dette er i denne ene lakken korter jo ned tiden ekstremt!


I used a nailpolish from Orly, and it’s a breatheable polish. It treats the nails, it has a beautiful colour and is also a topcoat in one. I mean, how brilleant?! Then you won’t have to sit there painting your nails for hours to make sure you have every step that you need! 

Jeg valgte denne gangen en nydelig sommerfarge som jeg har fått mange komplimenter for. Jeg har den også i en nydelig lillafarge som jeg også gleder meg til å få testet ut! Men det får bli en annen gang. For nå er jeg så fornøyd med denne at jeg kan ikke se for meg at jeg går lei den med det første. Fargen passer jo med så mye av sommerplaggene mine også, og det skal jeg ikke klage på!


I chose it in this beautiful colour, which I have gotten so many compliments for. I also have a nailpolish from this brand in a beautiful purple colour, and I’m exited to try it out. But that will be another time, ’cause now I’m so happy with the colour I already am using. The colour goes with so many of my summer clothes too, so I have nothing to complain about!

Så jeg vil absolutt anbefale å prøve ut denne neglelakken. Nå har jeg ikke prøvd den direkte på mine egne negler, men oppå de fake har de holdt seg så bra. Jeg tok på neglelakken for over en uke siden og den er like fin i dag. Nå kan jeg ikke garantere at det er slik om  du legger den direkte på dine egne negler, men den holder seg nok fin på neglene av en grunn tenker jeg!

Hva syntes du om neglelakken? Hvilken farge er din perfekte sommer farge? 

//neglelakken er sponset


So I would absolutely recommend you to try out this nailpolish. I have not tried it directly on my own nails, just on some fake nails that I’ve glued on. I aplied the polish on the fake nails over a week ago, so it stays for quite some time if you ask me! But as I said, I’ve not tried it directly on my own nails, so I do not know how long it will stay on if you put it directly on your own nails. But there must be a reason it stays so well on fake nails, so why not on real nails? 

What do you think of the nailpolish? And what colour is your go-to summer colour? 

//the nailpolish was gifted 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *