Travel outfit

God morgen kjære lesere!

Det er virkelig godt å være litt mer tilbake igjen nå. Bloggere har vell egentlig aldri fri, men samtidig har jeg veldig lett for å lage meg selv fri, men det skal vi ikke ha noe mer av! Akkurta nå sitter jeg faktisk på Gardermoen og skriver til dere før jeg skal fly til Spania en tur. Vi skal mellomlande på Mallorca av alle ting, så det blir en reisedag  i dag, men det gjør meg ingenting.


Good morning everyone!

It’s so good to be back! Usually bloggers never get a day off, but latly (durig and after my exams) I have let myself take a little more brakes than I should. But hopefully that gets to stop now! ‘Cause as I am writing this I’m at Gardermoen, ready for my first flight of the day. We are doing a pit-stop on Mallorca befor we are heading to Alicante. A 4 hour pit-stop. 
 
Jeg tenkte jeg bare skulle stikke innom, vise dere anrekket mitt og ikke minst ønske dere en fin Onsdag. Dagene og ukene flyr avgårde og allerede til helgen er vi jo inne i Juli! Hadde jeg ikke eksamen forrige uke da? Hehe, føles sånn, men til uken igjen er det nok en hel måned siden.


I just thought that I would show you guys my travel outfit for today. There has been some time since my last outfitpost. And I also want to wish you a beautiful Wednesday. The days are just passing by so fast that keeping track is becoming hard. I mean, this weekend we’ll be in July! Didn’t I just take my exam last week? Apparently not, ’cause next week it has gone a month since my last one! Nei, nå får jeg vell runde av og gjøre meg klar til første boarding for dagen. Jeg håper dere alle har hatt en fin uke så langt og at resten av uken vil stå til forventningene. Gjerne fortell meg om du ønsker jeg skal blogge om noe spesielt etter denne turen? Jeg tenker kanskje å skrive noen innlegg om hvor jeg anbefaler å shoppe, spise osv. Men om dere har noe spesielt dere vil lese om så gi meg gjerne beskjed. Enten i kommentarfeltet, eller en mail om det er noe du heller vil.

Skal du forresten noe ut å reise i sommer? 


Okey, I better sign off and get ready for boarding. I hope all of you have had an amazing week so far, and that the rest of it will be too! And if you want to read about anything special from my trip this time, please let me know. I have been thinking about writing about where I like to shop and eat, but if there is anything else you want to know, write a comment down below or send my an email if you prefer that. 

Btw, are you traveling anywhere this summer? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *