Stranded by the pool! 

Vi er godt i gang med første dag tilbake i Quesada utenfor Alicante. For dere som ikke er klar over det, så bor foreldrene mine og lillesøsteren min her. Så en gang i mellom rømmer jeg og Mathias til litt mer sørlige trakter for å få litt sol. Denne gangen er intet unntak! Som sagt er det vår første hele dag her nede og jeg har storkost meg så langt. Ferske rundstykker til frokost før jeg og Mathias koste oss med et fruktfat ved bassengkanten.


What a day it has been so far. We are visiting my family who lives here if you are not cought up. And today is our first day back in Quesada, right south of Alicante. And we have been enjoying this day so much so far, and I don’t think it will get any worse. We started the day with fresh buns, and me and Mathias also enjoyed a plate with different fruites by the pool.

Klokken rakk vell ikke å bli mer enn 11 før vi allerede hadde vært i bassenget én gang, og gradene var da allerede godt oppimot 30 tallet. Men det er vell sånn det skal være når man drar på sydenferie på sommeren!


And by the clock hit 11 am we had already been in the pool once, and it was also  around 30 degrees. But that’s just how it’s supposed to be on vacation, isn’t it? 

Det er bank holiday her i dag, så alt er stengt, men det er nok bare greit. Da rekker vi å ta det rolig i dag og ikke minst så får vi vendt oss til varmen. Hvertfall så godt som det er mulig. Også blir det nok kanskje litt shopping eller en utflukt i morgen tenker jeg! Uansett så storkoser vi oss, og det håper jeg dere også gjør!

Har du vært i Alicante? Har du noe å anbefale som vi kan gjøre, og som kanskje ikke er så kjent blant turister? 


 

Today it’s bank holiday, so everything is closed, but that’s totally fine! It’s nice to just take it slow and get a little bit used to the heat. And maybe there will be some shopping our something tomorrow, we’ll see. But for now, we are just loving it down here and are relaxing as much as we can. I hope you are having a great week. 

Have you ever been to Alicante? Do you have any reccomendations that we should check out? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *