Blue on Blue

God Lørdag alle sammen!

Klokken er ti over halv tolv i det jeg begynner å skrive dette innlegget og frokosten er akkurat inntatt. Det er ikke det at vi har drøyan lenge i senga, heller tvert i mot. Vekkerklokka ringte allerede kl 8, og innen et par timer var hele gjengen ferdig med en real styrkeøkt! Utrolig gøy var det! Etter vi var ferdig tok vi alle oss en sving om i utedusjen før vi hoppa en etter en ut i bassenget.


Happy Saturday everyone!

The time is 20 minutes to 12 as I am starting to write this post, and breakfast is just consumed. That is not because we stayed a little longer in bed. We actually had the alarm at 8am, and a couple of hours later we were all done with some strength training in the sun. It was so fun. And after exercising we all took a quick shower outside, before each and one of us jumped in the pool. 

Der fortsatte vi med diverse spill en liten stund til før det var på tide å komme seg på land, tørke og ikke minst få på seg noen ordentlige klær for dagen.


In the pool we played several games for a little while, but then we had to get up, change and finally eat some breakfast. And now we are ready for where the day might bring us.

I går var vi en tur i Cartagena, og fy søren så koselig det var der. Mange fine butikker, en koselig båthavn og rett og slett en fin opplevelse. Og skal jeg være ærlig så liker jeg Cartagena 10 ganger bedre enn jeg liker Alicante. Har rett og slett utrolig sansen for byer som Cartagena. Og ja dere skal få se bilder, jeg har bare ikke fått redigert dem enda!

I dag er litt shopping på planen. Treningstøy skal hvertfall handles inn, og en ny ola shorts, ellers så får vi se hva jeg kommer hjem med. Men jeg håper dere får en super lørdag!

Hva er dine planer denne fine lørdagen? 


Yesterday we went to a city called Cartagena, and I loved the place so much! A lot of nice stores, a nice harbour, and yeah, we just had a great day there. And if I’m gonna be honest I actually liked Cartagena 10 times more than I like Alicante. And yes, you will get to see some pictures, I’ve just not edited them yet!

Today on the other hand we have some shopping planned. I’m going to buy some new gymwear, and I also need a new denim shorts, so we’ll see if I come home with something else too. But I hope that you at least will have a wonderful Saturday?

Do you have any special plans for the weekend? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *