Tommy Mel’s Diner

God mandags morgen alle sammen!
Det ble ikke noe innlegg på dere i går, men det er rett og slett fordi jeg koste meg så med Mathias og resten av familien at jeg heller valgte å nyte det enn å sette meg til å skrive. Men siden jeg ikke kom med noe mat innlegg i går, som jeg vanligvis kommer med på søndager så tenkte jeg å skrive en liten restaurant anbefaling i dag i stedet.


Good Monday morning everyone!


There was no new post for you guys yesterday, but that is because I had such a great time with Mathias and the rest of my family. So I chose to be with them and not facing an Ipad for quite some time. But since you didn’t get any food post yesterday, as you usually do on Sundays, I thought that I would at least recomend you a restaurant that I’ve just discovered. 

Her om dagen kom jeg og Mathias over denne fantastisk kule dineren mens vi var på en liten shopping runde, og vi kunne ikke annet enn å sette oss når vi så at de serverte både freakshakes og Cheesesticks. Så det var det vi bestillte, også tok vi å delte en liten porsjon med nachos i tillegg. Nachos med ost, og pulled pork!


The other day, me and Mathias went to this amazing 50’s diner while we were shopping at Zenia. And we new we had to eat there as soon as we saw that they served freakshakes and cheesesticks. We also ordered a little portion of nachos to share. Nachos with cheese and pulled pork!

Vi koste oss en stund til klassiske 50’talls sanger og jeg kunne ikke annet enn å smile fra øre til øre fra vi kom til vi gikk. Bare atmosfæren var nok i seg selv, men når maten er god i tillegg så vet du at det er en sikker vinner. Og vi kan absolutt anbefale det vi bestilte.


We were enjoying the 50’s classics the whole time, and I could not keep the smile off of my face for the whole time we were there. The interiours, the food, the music, everything was just so right! So we would absolutely recommend this restaurant and the food that we ordered.

Så om du noen gang befinner deg på Zenia utenfor Torrevejia, eller andre plasser de har denne restauranten, så vet du at det ikke kan slå feil. Digger du denne stilen, musikken og da ikke minst god mat så vet du hvor du burde gå! Jeg vet hvertfall at vi har bestemt oss for å dra tilbake en annen gang. Himmelsk var det rett og slett!

MEN nå må jeg nesten runde av her for vi skal avgårde og se på huset foreldrene mine skal kjøpe her nede. Utrolig spent på hvordan det er inni, for hittil har jeg bare sett utsiden.

Har du noen spesielle planer denne uken? Har du endelig startet ferien selv? 


So if you ever find yourself at Zenia in Spain, or an other place where they have this restaurant, then you know where to go. If you like the 50’s, with it’s style, music and food, then you will love this diner. I know that we already have decided that we are going back next time.


But now I should sign off, ’cause we are soon headed to see the house that my parents are bying here in Spain. I’m so exited ’cause we have just seen it from the outside, and now we are going inside to see everything! Yey!

Do you have any special plans this week? And have you started your summer vacation yet? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *