Change of plans! 

Hei alle sammen!

Nå har det faktisk blitt litt forandring i planene her. Vi er nettopp tilbake fra flyplassen hvor vi har sendt Mathias med flyet hjem til Norge igjen. Planen var jo egentlig at vi skulle dra hjem sammen, men sånn ble det da ikke. Grunnen til at Mathias faktisk drar og ikke jeg, er fordi han måtte hjem for et jobbmøte i morgen, mens jeg ikke skal jobbe før på mandag igjen. Så jeg har god tid, og ikke minst så er det litt kjedelig å gå hjemme hos svigers i nesten en uke uten å ha noe spesifikt å gjøre annet enn å trene. Så da falt rett og slett valget på å bli her i Spania noen ekstra dager nå som jeg faktisk hadde muligheten. Og jeg følte meg heller ikke helt ferdig med varmen.

Så da går heller turen hjem til Tønsberg igjen på Lørdag. Skal også en tur til Trondheim om et par uker og, og det kjenner jeg jeg gleder meg til. Merkelig hvor stor del av meg Trondheim har blitt allerede altså, men det skal jeg ikke klage på! Å trives er jo utrolig viktig og det gjør jeg absolutt. Men nå er jeg litt off topic her, jaja, nå er det hvertfall slik at jeg ble i Spania litt lenger enn planlagt. Jeg håper ikke det gjør noe.

Jeg elsker hvertfall å lese andres blogger når de er på ferie, så håper noen av dere også har det slik!

Spontaniteten lenge leve! Ha en fin tirsdag alle kjære ❤️

Del

2 Kommentarer

  1. nk
    29. juli 2017 / 14:47

    hvor er skjørtet fra??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *