Express your soul

Husker dere jeg skrev DETTE innlegget om den nye vår og sommer kolleksjonen til Rituals? Da snakket jeg om at jeg manglet en ting fra den serien og det var body creamen. Jeg sa vell egentlig at så fort jeg var ferdig med å skrive det innlegget skulle jeg sette meg til å bestille den, ikke at det skjedde. Men denne uken, denne uken ble den fantastiske body creamen endelig min. Vi var en tur på Zenia, et kjøpesenter rett utenfor Torrevieja, og der har de en kjempefin Rituals butikk. Og der fikk denne body creamen bli med meg hjem, også fikk jeg velge ut en litt forsinket bursdagsgave av lillesøsteren min, men det skal jeg blogge om en gang neste uke tenker jeg!


Do you remember that I wrote THIS post about the spring and summer collection from Rituals? Then I wrote that I felt that I was just missing one thing from this series, and that was the body cream. I actually said in that post that as soon as I had published it that I would order it online, but that never happened. But this week, this week it is finally mine! We went to Zenia, a shopping center right outside of Torrevieja, and there they had a beautiful Rituals shop. And that is where I now bought my precious body cream, finally! I also got to choose a late birthdaygift from my little sister, but that I’ll write about next week some time. 

Denne kolleksjonen lukter fantastisk av sitrus og minner helt klart om sommer på så og si alle punkter. Den er utrolig frisk, noe som kanskje sier seg selv, men denne kremen er også ekstremt fuktighetsgivende. Kremen er tjukk og er lett å smøre ut, og jeg syntes faktisk det så ut som den hadde litt små glitterpartikler i seg. Ikke mye i det hele tatt, men nok til at jeg fikk en hakket finere glød i sommersolen her nede i Spania.This collection smells just amazing, and it has different senst of citrus fruites which symbolises summer for me. It’s so fresh, and it’s also very moisturizing! It’s a thick cream but it’s easy to apply on to your skin. And I actually think it has some small glitter particals in it as well, not much at all, but just a little so that I actually got a nice glow in the summer sun. 

Denne kremen betalte jeg 17 euro for, og den er verdt hver eneste krone. Og jeg gleder meg til å smøre meg inn med den hver gang jeg føler jeg burde. Jeg smører meg ikke hver dag, men når jeg er i en varme som jeg er i hver dag denne uken så trenger huden litt ekstra fuktighet. Og da er denne perfekt. Og jeg liker best å smøre meg inn i den om morningen da huden tar til seg farge mye bedre om den er fin og hydrert, og ikke minst så er det jo mye finere å ha legger som er rikelig smurt med fuktighetskrem enn å ha tørre pinner som legger.

Hva er din absolutte favoritt fuktighets krem? Og har du prøvd noe fra denne serien hos Rituals? 


I  paid 17 euros for it, and it’s so worth it! And I am looking forward to everytime I’m gonna use it. I don’t use it everyday, but while I’m here in Spain where it is super hot I like to use it a little more often. And it’s just a plus that my  skin colour just gets prettier when I have used a moisturizer. And yeah, I actually like to apply it  in the morning because of that, and it’s also prettier to have moisturized legs than dry sticks.

What are your absolute favorite body cream? And have you tried anything from this collection by Rituals? 

Del

2 Kommentarer

 1. nk
  29. juli 2017 / 14:49

  kan du begynne å skrive hvor de forskjellige plaggene er fra?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   29. juli 2017 / 15:24

   Skal prøve å huske på det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *