Easy but yet classy!

God morgen kjære lesere!

Så morro å se at det er så mange som klikker seg innom om dagen, det gleder mitt store blogghjerte!  Det er noe annet å blogge når man er på tur. Noen syntes det kanskje er kjedelig å ta tid ut av dagen sin til å gjøre det, og vanligvis har det vært meg og. Jeg har gjerne sitti på kvelden og skrevet innlegg for neste dag på forhånd osv, men på denne turen har ting snudd litt. Jeg har blogget så og si hver dag og jeg har trivdes utrolig godt med det!


Good morning lovely readers!

It’s so fun to see that so many of you are checking up on my blog everyday, and you have no idea how much it means to me! There is something about beeing abroad that makes it so much more fun to blog. Some might feel like it takes to much out of their holiday when they are blogging while traveling, and usually I’m one of them. Earlier I have been writing blogposts until late in the evening so that they are ready for the next day, and then I won’t have to take anything out of my day. But this trip has been totally different. I have been blogging almost every single day, and I have beenloving it!

Er kanskje noe med det at jeg ikke er ordentlig på ferie, men på besøk hos foreldrene mine. Misforstå meg rett, vi koser oss og drar på utflukter, men det er noe annerledes ved å være på besøk hos foreldrene sine i Spania. Det er kanskje fordi jeg har vært her nå 6 ganger på nøyaktig ett år, ikke vet jeg, men jeg liker å ha bloggmotivasjonen såpass på topp som jeg har for øyeblikket.


It might be because I don’t feel like I’m on a real vacation, and that I’m just visiting my family who lives here. Don’t get me wrong, I love beeing here, and we are having a great time and going to explore different places, but I’m still here to visit my family. And it might also be that I’ve been here 6 times in the last year, so I’m a little used to the place now. But I’m not complaining, I love that my motivation to blog is so high!

Innlegg for neste uke er til og med planlagt fra start til slutt og det er virkelig noe jeg selv er imponert over og. Men det er jo selvfølgelig en grunn til det og. For neste uke er jeg nemlig tilbake på gamlejobben for en ukes tid, og jeg vet jeg kommer til å være dødssliten etter lange vakter som jeg ikke lenger er vandt til. Og da er det lettere for meg å ha planlagt innlegg, ha bilder klare til dem allerede nå, slik at jeg slipper å styre med bilder etter en lang og slitsom dag på jobb. Jeg gleder meg til å være tilbake på jobb, så det gjør meg ingenting å planlegge litt på forhånd!


I have actually already planned next weeks posts, and for that I’m actually quite impressed about myself. But there is a reason, of course, ’cause next week I’m working at my old job almost the whole week, so I have to plan posts and pictures before that, so that I don’t have to worry about that when I come home tired from work. I’m looking so much forward to have a week back at my old job so a little planning (which I also love to do) is nothing that brings me down.

Og ja, denne kjolen falt jeg helt for her en dag når vi var innom en Kina butikk i nærheten. De pleier å ha så mye rart at dere aner det ikke en gang, men nå fant jeg plutselig en kjole jeg likte, og fy søren hvor mye den har blitt brukt de siste dagene. Jeg har brukt den som cover-up til og fra stranda, jeg har brukt den osm hverdagskjole og jah, alt. Den er bare så enkel å dra på seg om morningen, og den ser fin og classy ut uansett, og det er ikke annet enn vinn vinn!

Hva syntes du om kjolen? Og har du hatt mer glede av å lese bloggen min om dagen enn når jeg er hjemme?


And yeah, the dress  in the pictures – I just fell in love with it. We were in a cheap China store when I found it, and I just knew that I had to buy it. And I have used it SO much the last couple of days. I have used it as a cover-up over my bathingsuite to the beach, and have been using it as an every day and evening dress. It’s so easy to just throw it  on in the morning and you look nice and classy right away, no matter what, and that  is just perfect!

What do you think about the dress? And have you had any more joy while reading my blog now than when I’m home? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *