Homemade Lemonade

Sommeren er godt i gang, og det er helt klart høysesong for pikniker og andre sosiale sammenkomster. Og for meg er det to sommerdrikker jeg gjerne ikke kan gå uten på slike ting, og det er: 1. Iste (oppskrift på hjemmelaget iste HER), og nr. 2. Lemonade. Og i år tenkte jeg å prøve meg på litt hjemmelaget lemonade  og jeg kunne ikke annet enn å dele oppskriften med dere når jeg smakte resultatet!


We are way in to our summer months and it’s is deffinetly season for picniks and other social gatherings. And when it comes to things like that, there is always two drinks that I can’t live without, and that is: 1. Iced tea (recipe for homemade iced tea right HERE), and 2. Lemonade. And this year I thought that I would try to make my own homemade lemonade, and when I tasted how good it was I just had to share the recipe on here with you guys! 

 Den er utrolig frisk, ikke for sur og er ikke minst en veldig god tørste drikke. Den smaker fantastisk med noen isbiter i glasset mens du nyter den i sommersola. Og ja, du skal få oppskriften slik at du også kan slenge sammen en deilig hjemmelaget lemonade på 1,2,3!


It’s so fresh, not too sour and it’s also a good drink to have if you’re very thirsty. It tastes amazing with a couple of iced cubes while you enjoy your drink in the sun. And yes, you are getting the recipe in this post so that you can also make this homemade lemonade quick and easy!

 Dette trenger du:

Saften av 4-5 sitroner

1dl vann

1dl sukker

2L vann til utvanning

Evt. Sitron el. Limeskiver til pynt. Gjerne legg til litt mynte oppi om du liker det også.


You’ll need:

The juice of 4-5 lemons

1-1 ½ dl of water

1dl of sugar

1 ½ -2 L of cold water

And maybe some lemon or lime as decore.


Dette gjør du:

1. Press ut saften av sitronene dine. Deretter har du 1-1 ½ dl vann i en kjele sammen med 1dl sukker. Dette skal kokes inntill sukkeret har løst seg opp i vannet. Deretter er det bare å helle sitronsaften oppi sukkerlaken.

2. Når den skal serveres kan du tilsette 1 ½ – 2 liter med vann til blandingen du har laget tidligere. And enjoy!!


How to:

1. Get the lemon juice out of your lemons. And then ad the 1 dl of water and sugar into a souspan. This should boil until all the sugar has dissapered. Then you can ad the lemon juice. 

2. When the lemonade is being served ad another 1 ½ – 2 L of water so that the lemonade is not too sour. And that’s it, enjoy!  Det ser veldig fint ut om du heller det oppi en beholder som jeg har på bildene eller noe liknende. Uansett så får du en utrolig god lemonade ved å bruke disse få og enkle stegene. Du kan gjerne smake deg litt frem i forhold til hvor sur/søt du vil ha den, og tilsett dermed mer eller mindre vann. Jeg tilsatte akkurat 2 liter vann og syntes den ble perfekt for min smak, men det kan jo hende du liker den enda surere. Så prøv deg gjerne frem før du tilsetter alt av vannet. Plutselig blir den for svak for deg!

Men jeg håper denne oppskriften inspirerte deg til å prøve å lage lemonade selv en gang. Jeg er ikke vanskelig å be fra nå av. For nå vet jeg faktisk hvor innmari enkelt det er å lage. Så det er bare gøy om noen vil jeg skal lage det fra nå av!

Ser dette fristende ut? Og kunne du tenke deg å prøve denne oppskriften? 


It looks quite nice if you pur everything into a thing like I used in the pictures. But either way you get an amazing and tasty lemonade with a few simple steps. And please taste while you ad the L of water, cause suddenly you might have added a little too much for your own taste. Myself I used exactly 2L, and it tasted just as I wanted it too. But that might be too much for you, you get me? 

But I hope this recipe inspired you to try to make some homemade lemonade sometime. It was so easy to make and I’m not hard to ask if I’ll do it again, cause it’s just so good. And it takes no time at all, so why not?!

Does it look tempting? And did you want to try it out yourself? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *