Time flies!

Gooood morgen alle sammen! Wow, for en uke jeg har hatt siden jeg kom hjem fra Spania. Ting har virkelig gått i ett med sommerjobb, sosiale sammenkomster, og mye mye stress. Ugh, har til og med klart å stresse på meg et skikkelig munnsår / forkjølelsessår. Så det er jo super lekkert! Men det kunne vært verre, så bank i bordet for det. Men dere gjetter aldri hvor jeg blogger fra i dette øyeblikk. Jeg sitter nemlig tilbake foran iMacen min i Trondheim, og jeg kan ikke beskrive hvor vidunderlig det faktisk er! Det er nemlig utrolig slitsomt å bruke ipaden til all jobbing – både skole, blogg og youtube. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte det i nesten to år! Jeg ser jo også nå at bloggingen via ipaden ikke akkurat har vært veldig bra sammen med designet mitt. Hvertfall ikke når det kommer til de fremhevede bildene over innleggene.. Jeg skal prøve å få forandret på det, men kan ikke garantere noe da det ser ut som det er på grunn av størrelsen på bildene.. Som da er redigert på ipaden. (Inkludert de i dette innlegget, så det blir nok sånn foreløpig her og!)

 Men jo jeg er tilbake i Trondheim. Jeg kom i går kveld og bare det å komme hjem i leiligheten var helt ubeskrivelig. Har jo faktisk ikke vært her på en måned! Jeg reiser ned til Tønsberg igjen i morgen da. Jeg er nemlig her oppe en tur for et intervju for en jobb, så det er utrolig spennende. Men det er også veldig greit å få slappa litt ordentlig av i dag og i morgen formiddag. Good to be back home, sier jeg bare!   Dette er vell det siste antrekket jeg tok bilder av i Spania, så burde ta noen nye antrekksbilder igjen snart. Men nå er det jo ikke lenge før neste tur, så det blir utrolig bra! Skal jo litt over en ukes tid til Kroatia, så gleder meg til å få tatt enda flere bilder da, slik at jeg kan dele enda mer med dere. Jeg skal forresten også nå sette meg til å skrive masse innlegg slik at jeg kan publisere dem litt her og der. Jeg jobber jo resten av uken i Tønsberg etter at jeg har kommet hjem, så det er ikke mye tid til overs. Men da kan jeg kose meg med å skrive masse i dag, og det har jeg faktisk gledet meg masse till! 

Nei, nå må jeg nesten få laget meg noe lunsj, før jeg setter meg til å skrive videre på andre innlegg. Klesvask nummer to skal også snart settes på, så denne morgenen har vært utrolig effektiv, ikke noe jeg klager på hvertfall! Det at musikken spilles fra høyttalerne hjelper mye på motivasjonen til å gjøre ting, og ikke minst blir jeg jo i 10x bedre humør med en gang. Musikk er trikset for å få ting gjort dere!!

Jeg håper dere hvertfall har hatt en super start på uken, og ha en fantastisk Tirsdag! Hva syntes du forresten om antrekket? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *