I’m back!

Hei alle sammen!

Wow, det er rart å være tilbake. Jeg skal ikke si noe annet enn at livet skjedde i sommer. Livet skjedde og både blogg og youtube falt helt bak. Men siden midten av august har jeg nå forberedt meg til å komme tilbake igjen.  Jeg har forberedt meg fordi jeg også har startet med skolen igjen og jeg har ganske mye jeg skal gjennom i de diverse fagene, så litt planlegging og forberedelse skader jo ikke da. Dermed ble det noen ekstra uker borte, men jeg jobbet ikke mindre med bloggen av den grunn skal dere skjønne. Jeg har så mye fine innlegg klare til dere at jeg egentlig bare har lyst til å publisere alt med en gang.

 

Men det skal jeg ikke, og nå som jeg er tilbake kan jeg også like gjerne innrømme at jeg ikke kommer til å blogge hver dag. Men jeg har satt noen faste dager i uken hvor det skal komme et innlegg og det er; mandag, tirsdag, torsdag og søndag. Grunnen til at det ble de dagene er at jeg publiserer en video på onsdag og lørdag, og på fredag føler jeg det generelt er så lite trafikk at det er nok ikke så mange som vil savne et innlegg da. Men da ved og ikke måtte publisere noe hver dag, så holder nok motivasjonen og ikke minst ideene litt lenger enn om jeg skulle blogger hver dag og flere ganger om dagen. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg klarte å publisere minst to innlegg om dagen før.. Jeg kunne jo ikke ha drevet med annet!

Sånt har jeg ikke tid til nå, hvertfall ikke nå som vi pusser opp leiligheten heller. Mer om det får dere i et annet innlegg, men jeg vil bare si at det er utrolig gøy å være tilbake og jeg har storkost meg hver kveld jeg har sitti og skrevet innlegg etter innlegg. Det er enkelte kvelder som bare har vært fantastiske. Jeg har hatt et glass hvitvin ved min side mens hendene bare fløt over tastaturet uten at du egentlig måtte tenke noe særlig over det. Det er da du vet at du driver med noe du elsker. Og det vil jeg si at jeg gjør. Jeg elsker å blogge!

Hva syntes du om antrekket? Og håper du er klar for innlegg etter innlegg fremover! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *