Fleur de L`Himalaya

God morgen alle sammen!

Har dere hatt en fin start på uken? Selv så er jeg godt igang med skole igjen, og det gjelder også i dag. Dermed skjønner dere kanskje hva jeg skal sitte med i dag. Men før det så tenkte jeg å dele med dere min absolutte favoritt parfyme de siste månedene. Jeg fikk denne i slutten av Juni som en sein bursdagsgave fra min kjære lillesøster, men det var jeg selv som fikk velge hva jeg ville ha. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en stor fan av Rituals, men parfymene til dette merket har jeg aldri prøvd tidligere. Og da jeg var inne i en Rituals butikk i Spania, og fant en jeg likte så kunne det jo ikke passet bedre at vi var på utkikk etter en gave til meg selv. Fleurs de L’himalaya fikk bli med meg hjem denne gangen, og jeg har ikke angret et eneste sekund. Det lukter helt himmelsk, og som dere kanskje skjønner har den en herlig duft av blomster. Den er søt, men ikke for søt, den har fortsatt et kick i seg som gjør at den ikke blir kvalmende søt når man lukter på den. Det skader jo ikke at den ser såpass fin og elegant ut heller. Rosafargen på flasken gjorde den jo helt klart mer attraktiv for min del.

Rituals har jo en del andre parfymer, ikke bare til kvinner men også menn. Mathias gikk nemlig også til innkjøp av en når vi var der nede sist. Så de har absolutt mye å by på for alle enhver! Så langt har jeg jo diverse scrubber, den nyeste blogget jeg jo om HER, såper, lipglosser, body creams osv. Alle produkter jeg absolutt forguder! Og jeg kjenner at jeg enda ikke har blitt skikkelig skuffet over et produkt. Litt skuffet har jeg blitt en gang, men det kan vi kanskje ta i et annet innlegg. Men det har ikke vært noe som har gjort at jeg har fått noe mindre lyst på flere eller andre produkter fra Rituals! Tvert i mot.

Hva er din favoritt parfyme? Og hva slags type parfymer pleier du å like best? 

Del

2 Kommentarer

 1. 12. oktober 2017 / 18:46

  Kjempefint innlegg 🙂 Slike innlegg liker jeg veldig godt 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   12. oktober 2017 / 18:48

   Så bra, det er godt å høre! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *