Things I am looking forward to do in September

Er vi virkelig allerede en uke inn i September? Jeg mener, hvor har dette året blitt av? Før vi vet ordet av det så er alle eksamner overstått og vi er alle klare for å feire jul og nyttår. Huff, nei, «heldigvis» er vi ikke helt der enda. Jeg skulle gjerne hoppet over det meste av høsten, men samtidig så er deler av den ganske så fin også. Og jeg har en liten liste med ting jeg vil få gjort, hvertfall i løpet av september, og kanskje oktober, men når vi kommer til november.. Nei den måneden kan vi bare hoppe over for min del. Men det er nå en annen sak, nå kan vi heller tenke på alt det positive og koselige vi kan få gjort denne måneden som allerede er så godt igang!

 

♡ Få pusset opp leiligheten og få på plass de nye tilskuddene av møbler som står klare i eskene sine. Vi holder som sagt på å pusse ogg leiligheten, eller pusse opp og pusse opp. Vi holder på å male leiligheten. Vi tar ingen drastiske endringer, for vi beholder alt hvitt, men den malingen som har vært nå er ikke mye hvit lenger da den har vært på veggen en stund. Og en annen grunn til at vi maler er at vi ville rive garderobeskapet på soverommet, og veggene inni skapet var knall gule.. Så det var ikke snakk om at vi bare kunne rive skapet og sette opp kommode, da ville jo halve veggen vært gul.. Så jah, da ble det en malejobb på oss!

♡ Jeg gleder meg til koselige kaffebesøk på diverse cafeer i byen. Både de jeg har vært på tidligere, men jeg har også lyst til å prøve litt nye. Og denne tiden er jo perfekt for å jakte på skjulte skatter når det kommer til cafeer og lignende.

♡ Vi skal en tur til Spania igjen, denne gangen for å besøke mamma og de til bursdagen hennes, så det blir utrolig koselig. Hvor mye det blir av blogginnlegg derfra denne gangen vet jeg ikke. Føler jeg har vært der så mye det siste året at jeg snart har brukt opp alt sammen. Jeg har enda noe smått på lur til dere fra forrige tur, så dere får heller få det først tenker jeg!

♡ Jeg har lyst til å ta meg litt flere turer i marka rundt Trondheim. Jeg har enda ikke vært på en ordentlig skogstur etter jeg flyttet hit, og det er nesten en liten skandale. Så jeg har som et lite mål å få til en eller annen tur i løpet av September. Må jo ut og bevege kroppen i litt frisk natur også, ikke bare sitte hjemme foran macen eller med nesa nedi skolebøkene.

♡ Jeg skal ærlig innrømme at jeg er en av dem som gleder seg til å kunne bruke gensere igjen. Ikke fordi jeg liker å ha det kaldt ute slik at jeg må ha på genser, men fordi jeg bare syntes det er så kos å ha en på. Om sommeren er det som regel ikke aktuelt å gå med gensere, selv om jeg faktisk har måttet finne den frem innimellom. Da snakker vi norsk sommer dere.. Men jeg syntes det var helt greit, for jeg syntes det var så deilig og ikke minst koselig å ha på deilige gensere igjen!

♡ Jeg skal også tenne maaaaange lys. Telys etter telys, og kubbelys etter kubbelys, alt av lys kommer jeg til å tenne de neste månedene, og det gir meg enda mer glede enn det at jeg kan bruke gensere igjen!

♡ Jeg gleder meg også til å gjøre leiligheten litt mer høstklar. Så fort alt som skal males er malt, så er det styling fra første sekund. Jeg har kjøpt inn noen nye putetrekk allerede som jeg gleder meg til å bruke, jeg har også kjøpt inn en vase og litt diverse planter. Så jeg tror leiligheten skal virkelig få prikken over i’en så fort vi er ferdige med å male! I can’t wait!

 

Og det var det! Eller, det var hvertfall det jeg kom på nå. Det er sikkert mange andre ting som å se på skrekkfilmer, serier, bake, kose seg med et glass vin mens du ligger på sofaen under teppet osv, som jeg kunne skrevet, men det føler jeg også er litt selv forklarende. Ikke at jeg utelot alt som er selvforklarende, men dere skjønner hva jeg mener. Jeg har hvertfall masse jeg gleder meg til så langt i høst, og jeg håper det ikke gir seg med det første.

Hva gleder du deg aller mest til i September? Og vil dere ha litt mer interiør snakk her fremover? Det passer seg jo nå som jeg begynner å føle vi virkelig kommer på plass! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *