Honey & Garlic Scampi

Jeg vil ikke helt gi fra meg de søndagene med mat innlegg jeg altså. Og dermed er det akkurat det dere skal få fra meg i dag! Og det er jo ikke ofte jeg deler middagsoppskrifter, men denne måtte jeg virkelig dele med dere. Denne scampi middagen hadde jeg før jeg reiste til Tønsberg for sommeren, og jeg husker enda hvor godt jeg syntes det var. Jeg fant oppskriften på pinterest, men da kommer man videre til DENNE siden med en video som viser hvordan du lager denne deilige retten. Det er en enkel middag som går fort å lage, og ikke minst så smaker den jo kjempe godt.

Jeg stekte brokkolien istedet for å koke den, men det er bare fordi jeg liker brokkoli best på den måten. Også valgte jeg å ha ris ved siden av, en god kombo, så absolutt.

Selv er jeg utrolig glad i scampi og reker, men det er ikke akkurat Mathias. Så den uken jeg var hjemme alene i starten av sommerferien, ja da hadde jeg mye mat Mathias vanligvis ikke vil ha. Og denne middagsretten var en av dem. Men jeg tror nesten jeg må snike meg til å få dette en dag igjen snart. Det er jo så godt! Jeg tror jeg også i kveld skal sette meg på pinterest igjen og se etter enda flere deilige oppskrifter jeg kan prøve meg på. Det finnes jo så mye spennende og ikke minst enkelt på pinterest, man finner alltid noe som faller i smak, det er helt klart!

Har du prøvd noen oppskrifter fra Pinterest? Og kunne denne middagen fristet en dag? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *