This seasons color: RED

God morgen fra Spania, med et antrekk som ikke er tatt i Spania!

Jepp, du leste riktig, vi er en liten tur sørover for min kjære mammas bursdag denne uken. Vi reiser hjem igjen allerede om et par dager, men vi koser oss jo ikke noe mindre av den grunn. Men tilbake til dagens innlegg. Dette antrekket hadde jeg på for litt over en uke siden og jeg har tenkt stadig på det i etterkant. Jeg trivdes så godt i et antrekk som er litt uten min egen komfortsone at jeg fikk helt blod på tann. Dere skjønner nok mer hva jeg snakke om etterhvert. Jeg har tatt noen andre antrekksbilder etterpå som virkelig ikke er sånn jeg hadde gått for et år siden. Men fy søren så gøy det er å utfordre seg selv i klesveien innimellom!

Off-shoulder toppen – Ganni      Bukse – Asos      Klokke – Daniel Wellington (sponset)      Veske – Mulberry
Sko – Nike      Solbriller – Kappahl (sponset)

Det er jo mest denne buksestilen som er utenfor komfortsona mi, men det er ikke siste gang den er i bruk for å si det sånn. Og jeg tror heller ikke det er den siste av den slags bukse jeg kjøper. Det er jo så stilig! Nå gleder jeg meg bare til å style denne buksen på flere nye måter etter jeg har kommet hjem igjen! Og det kunne jo ikke passet bedre at årets høst-farge er rød. Skulle nesten tro jeg så denne trenden komme. Neida. Jeg kjøpte nemlig buksa allerede i februar, men har ikke turt å bruke den før nå.

Nei nå vil jeg komme meg avgårde på stranden for å slikke litt sol. Jeg har gledet meg til dette siden vi bestillte reisen, så nå er det stranda!

Håper dere alle får en super start på uken! Og hva syntes du om antrekket? Prøver du å gå ut av komfortsonen innimellom? 

Del

6 Kommentarer

 1. 2. oktober 2017 / 15:27

  Utrolig fin genser 🙂 Kan jeg spørre deg om hvilken str du har i genseren?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. oktober 2017 / 15:28

   Det vet jeg egentlig ikke, men mener det er en small 🙂 Og tusen takk!

 2. 2. oktober 2017 / 20:10

  Skikkelig deilig genser 🙂
  Hadde du vært litt nærmere kunne vi møttes og jobbe med skole sammen 🙂 Men jeg heier på deg herifra jeg! Har trua på at du får det til 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. oktober 2017 / 22:13

   Veldig deilig! ☺️ Det hadde gått an! Takk skal du ha, utrolig koselig 💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *