New in; Home Details

God lørdags morgen alle sammen!

Jeg er hjemme i Norge igjen og har storkost meg i Spania i noen dager. Mathias skulle egentlig bli med, men han ble veldig syk dagen før avreise, så han måtte bli hjemme. Men nå er jeg hjemme igjen og jeg har hatt et par utrolig fine dager her allerede. I går hadde jeg og Mathias en skikkelig date dag hvor vi var en tur i byen, var på kafé, shoppa, spiste sushi bufeet til middag og hadde den mest romantiske kvelden på lenge. Ahh, slike dager altså! De er gode å ha en gang innimellom. MEN det var ikke det jeg skulle snakke om i dette innlegget. I dette innlegget skal jeg nemlig gi dere noen sneak peeks på litt nye interiør detaljer her i heimen. Vi skal også på Ikea så fort dette innlegget er postet, så mer nytt skal det bli. Og jeg gleder meg!

Her er en liten sneak peek på pulten min. Den har fått en mye mer minimalistisk stil, og jeg kan ikke si annet enn at jeg absolutt elsker det! Treet mitt har desverre begynt å forfalle her jeg sitter, så jeg tror jeg må lese meg litt opp på hvordan man tar vare på en slik plante. For foreløpig gjør jeg ikke akkurat en veldig god jobb!

Sniktitt på det nye soverommet vårt!

Og ja, jeg skal innrømme at jeg har fått ganske frie tøyler når det kommer til interiøret denne gangen. Mathias har funnet ut at det blir som regel ganske bra bare han stoler på meg. Og jeg syntes jo det er super gøy å styre på med interiør, så jeg er ikke annet enn i ekstase for at jeg får styre på på egenhånd. Skal nok styre på litt her i huset seinere i dag og, etter at vi har vært på Ikea, og da er jeg virkelig i mitt rette element. Kanskje jeg skulle studert noe innen interiør? Det hadde vært noe det!

Men jeg håper dere får en strålende dag! Og hva syntes du om det du har fått se så langt? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *