City outfit & thoughts on a Monday

Ny uke, nye muligheter! Er det ikke det jeg skal starte dette innlegget med? Nei, jeg skal faktisk innrømme at denne mandagen er litt deilig at endelig er her. At jeg i dag er litt tilbake i rutinene igjen. Forrige uke ble jo ikke helt vanlig sånn rutinemessig, så jeg kjenner det er godt å være tilbake i dag. Skolearbeid, ordentlig middag, kanskje litt små oppussing her og der, og ikke minst prøve å bli kvitt den forkjølelsen jeg kjenner jeg har begynt å brygge på. En ny uke, og jeg er dødsklar for hva den har å bringe!

Helgen var jo kjempe fin, det skal det ikke stå noe på, men det er vell ikke bare jeg som er litt for glad i rutinene sine vell? Gjennom uken gleder jeg meg jo alltid til helg, men nå er det godt å bare være igang igjen. Og jeg er igang med et antrekk jeg selv er ganske fornøyd med. Jeg må si jeg virkelig har følt meg bra når det kommer til antrekk og valgene jeg har tatt i klesveien i det siste altså. Jeg snakket jo i DETTE innlegget om at jeg følte meg så ufattelig bra, og det føltes godt å prøve seg litt utenfor komfortsonen. Men her, dette antrekket i dette innlegget digger jeg altså. Jeg vet ikke hva det er, men det er jo både avslappet samtidig som man får litt attitude med det. Nei, jeg digger det!!

T-skjorte – BikBok      Bukse – Gina Tricot      Sko – DinSko      Veske – Mulberry      Jakke –  Zara      Solbriller – Prada

Nei nå er det vell på tide med å sette i gang med skole. I dag er det norsk og litt sakprosa analyse som står på planen. Jeg vet, høres kjempe gøy ut, sant? Hehe, sånn går det, det må bare gjøres og da er det jo bare å gjøre det sånn at det er gjort. Jo fortere jeg får det unna, jo fortere kan jeg gå videre. Så nå skal jeg lage litt te før jeg setter igang! Jeg håper dere alle får en fantastisk start på uken og at dere ikke får en alt for tung mandag!

Hva syntes du om antrekket? Og er det flere enn meg som elsker å komme tilbake til rutinene sine? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *