Croatia thru my Instagram

I sommer var jeg så heldig å få bli med familien til Mathias og utforske et helt nytt land. Jeg hadde aldri vært i Kroatia før, og av en eller annen grunn så hadde vell faktisk ikke tanken slått meg heller. Og det var først når jeg kom dit jeg skjønte hvorfor folk valgte å reise dit på ferie. Vi landet i Split, og hadde vår første dag og natt i gamlebyen der, før vi satte fart ut mot en av øyene utenfor Split som vi skulle tilbringe resten av ferien på. Vi var på Brâc, og bodde i en liten havneby, Milna, med flere små bakerier, butikker, restauranter, fin strand og ikke minst et fantastisk vann å bade i! 

Vi valgte også mot slutten av uken å leie en scooter, ikke bare èn dag, men to! Etter den ene dagen klarte vi rett og slett ikke å gi den fra oss. Vi koste oss med turer rundt på øya, og vi føler vi fikk sett så mye mer ved å leie den scooteren. Og der nede er det jo faktisk lov til å sitte to på en scooter, så ikke ble det så dyrt heller! Flere havnebyer ble besøkt og mange bilder ble tatt, og instagrammen min har ikke vært mer on fleek før eller siden denne turen! Fy søren for et bildevennlig land altså! 

Jeg misunner jo faktisk meg selv med mine egne bilder, og selv om jeg var i Spania forrige uke så kribler det allerede i fingrene etter å bestille en ny reise. Men det får nok vente litt på seg. Har jo tross alt litt skole å jobbe med også. Men denne turen til Kroatia overrasket meg altså utrolig mye. Jeg hadde nok ikke de største forventningene, og jeg hadde heller ikke gjort så mye research før turen, men landet, omgivelsene og jah, alt gjorde denne turen til en perfekt sommerferie. Jeg storkoste meg!

Hva syntes du om bildene? Og har du vært i Kroatia før? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *