Rituals of Hammam

First things first.. Jeg må bare si hvor innmari fornøyd jeg ble med disse bildene! Det er vell lov å si? Jeg fikk en dag forrige uke helt plutselig et “vision” om hvordan jeg ville ta bilder av disse produktene, og sekunder senere, var de tatt og holdt på å bli overført til macen. At de skulle bli så kule, det visste jeg virkelig ikke, men det er jo bare gøy! Når ting bare flyter så naturlig og du smiler fra start til slutt i løpet av en prosess, ja da vet du at du driver med noe du elsker! Men tilbake til produktene jeg faktisk tok bilder av. I dag tenkte jeg å dele med dere litt tanker om en ny linje fra Rituals som jeg ikke hadde prøvd tidligere, og jeg var innmari spent på hva jeg ville syntes. Jeg mener, det er alltid skummelt å prøve nye produkter fra et merke du vanligvis elsker!

Og et av disse produktene var en shampo. Ahh, jeg er så kresen på shampoer. De skal gjøre ditt, og de skal gjøre datt og det skal føles slik og gjør det ikke det blir det helt feil. Ja, dere skjønner, jeg er kresen. Så dette produktet var jeg utrolig spent på å prøve. Shampoen skummet veldig bra, noe som absolutt er et pluss i min bok. Jeg syntes det var spennende at den kom ut av flasken som en gele-konsistens, men det forandret seg fort til luftig skum, og ikke minst MYE skum – YES!! Den var også lett å skylle ut, så selv om du har dårlig tid, så er dette en god shampo å bruke, og sammen med en god balsam etterpå så får ikke håret ditt bare en deilig lukt, det blir også mykt og enkelt å jobbe med etterpå.

Parfymen, ikke body misten, som dere ser på bildene er Mathias sin egen som han kjøpte på Rituals i sommer. Men jeg syntes den bare passet så inn i bildene at den fikk gjerne bli med. Og i og med at han har en parfyme derfra, og jeg syntes denne body misten ikke helt passer min smak når det kommer til lukter jeg vil lukte av, så har vi funnet et annet bruks område for den. Som er room spray rett og slett. Vi har stadig brukt den som en room spray i stua eller på rommet om kvelden, eller på badet om det trenger en liten oppfriskning lukt messig. Men jeg har en liten mistanke om at Mathias har brukt den litt i stedet for parfymen sin også, slik at han får litt variasjon, men det hørte dere ikke fra meg.

Alt i alt så var disse produktene skumle å begi seg ut på, spesielt shampoen da jeg hadde så høye forventninger samtidig som jeg hadde så høye krav. Og jeg skal si dere en ting. Det er ikke mange shampoer som kommer gjennom nåløyet. Jeg aner ikke hvor mange forskjellige shampoer jeg har prøvd opp igjennom årene, men jeg går stadig tilbake til den samme. Og hvis du lurer på hvilke produkter jeg gjerne sverger til når det kommer til håret mitt, så kan du få svaret i DENNE videoen. Men jo når det kommer til lukten av denne serien så føler jeg det er den perfekte duften som passer både menn og kvinner. Det er en unisex duft vil jeg si. Jeg syntes den lukter kjempe godt, og Mathias har helt tydelig fått seg en ny favoritt linje fra Rituals. Så denne er ikke bare anbefalt av meg dere, men også av Mathias! Not bad.

Hva syntes du helt ærlig om bildene? Og er det flere enn meg som er så kresne på shampoer? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *