Before & After: Bedroom

Da er endelig innlegget her dere! Jeg har ventet på å kunne dele med dere sluttresultatet av oppussingen på soverommet vårt. De nest siste detaljene kom på plass i helgen, og det eneste jeg føler mangler nå er to prints fra Desenio (DENNE og DENNE) over senga. Jeg har sett meg ut to stykker, men lurer på om jeg skal klare meg uten noe der slik at jeg kan ønske meg de printsene til jul. Greit å ha noe som man kan ønske seg + at jeg må huske å være litt sparsom på pengebruken fremover. Jeg får nemlig ikke stipend i Desember, så sparingen pågår for fullt her i gården. Men ja, er dere klare for å se så og si sluttresultatet?

 

 

Vi har malt alle veggene helt hvite, og ja da mener vi helt hvite. I første omgang var det fordi vi ikke visste bedre (Nybegynnertabbe). Men etterhvert så vi at det faktisk var det beste alternativet vi hadde. Det er et veldig lite rom, og vinduet er også ganske så lite og er mot en bakgård – dvs at vi ikke får så alt for mye naturlig lys inn. Og vi må jo da utnytte det lyset vi har på best mulig måte. Ved å ha helt hvite vegger reflekterer det utrolig mye lys, og det er en utrolig merkbar forskjell. Jeg sier bare.. Før bildene er tatt midt på dagen da lysforholdene var de beste, mens etter bildene er faktisk tatt nærmere kl 18 på kvelden når det begynte å skumre utenfor! Vi trenger så mye mindre lys nå, og det er så deilig med et så lyst rom. Frihetsfølelse til tusen!

 

 

 

 

 

Vi valgte også å erstatte klesskapet med en kommode. Vi har kanskje fått litt mer begrenset med plass til klær, men det funker. Jeg har funnet ut at det går helt knirkefritt om jeg (vi) bare er flink til å legge vekk klærne som ikke hører til den sesongen som er utenfor for øyeblikket. Dermed er nå vår og sommerklærne mine nå trygt lagt vekk, mens skuffene er fylt med deilige gensere, og varmere kjoler. Det funker supert! Og ved og ikke ha skapet gjorde vi rommet mye mer åpent, for det går ikke vegger helt opp til taket, og lyset slipper på den måten også mer rundt i rommet.

 

Vi har til og med fått opp noen hyller og pyntegjenstander som gir litt mer hjemmefølelse for min del. Rommet vårt var før ganske brutalt å gå inn på, og jeg tilbragte gjerne minst mulig tid der inne. Sove, og kjappe turer inn for å finne klær osv, men noe annet var uaktuelt. Nå derimot kan jeg faktisk gå og legge meg på senga for å slappe av. Jeg kan gå på rommet for å roe meg og faktisk få litt inspirasjon, for det er nettopp det dette rommet gir meg. Inspirasjon!

 

 

 

 

Dette rommet har blitt akkurat slik jeg har sett for meg, og enda hakket bedre enn det igjen. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli så fornøyd. Og selv om planene har forandret seg litt etterhvert så har det blitt så utrolig bra, om jeg får si det selv! Bare det at jeg kan si at jeg blir inspirert og glad av mitt eget soverom, det er goals i seg selv. Og jeg tør faktisk å si at jeg aldri har vært så fornyd med et rom før som det jeg er med dette. Det er kanskje noe med det at det er en voksen stil til det. Moderne, men samtidig praktisk og oversiktlig. Og med de grønne plantene så gir det enda litt mer liv til rommet, noe jeg ikke kan klage på.

Det kan jo fort bli ganske sterilt om man går for helt hvitt som vi gjorde på dette rommet. Men det er derfor jeg har vært veldig opptatt av å tilføre litt sterke kontraster. Det er mye sort, noen gull detaljer, litt rosa og litt grønt. Og denne komboen er hvertfall noe jeg liker veldig godt. Jeg gleder meg allerede til å få tilført de siste printsene fra Desenio også, og så er prikken over i’en satt! Og forresten hvis dere vil se vloggen fra perioden vi pusset opp rommet, så kan du finne den HER.

 

Så det var rommet vårt, nyoppusset og fint! Som sagt så er det bare printsene som mangler, og litt nytt sengetøy da. Er passe lei av de vi har nå, og ikke syntes jeg de passer noe inn i rommet lenger. Så skal faktisk ønske meg litt sengesett til jul og tror jeg! Utrolig greit å ønske seg sånt som kanskje er litt kjipe penger å bruke selv. Men nå liker jeg jo veldig å styre stilen på sengetøyet selv og da, så spørs om ikke jeg må finne noe og så ønske meg spesifikke sengetøy. Ikke vet jeg, men når de to tingene er på plass skal jeg si meg fornøyd med det perfekte rommet, hvertfall i mine øyne. Men jeg er jo selvfølgelig spent på hva dere syntes også, så…

Hva syntes dere? Ganske stor forandring! Men hva ville du evt selv gjort annerledes? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *