Running late hairstyles

God torsdag, og snart god helg! Er det virkelig helg allerede i morgen? Tiden går virkelig fort nå altså, og om bare en liten uke får jeg også eksamens datoene mine. Ugh, den tanken liker jeg ikke! Men la oss ikke tenke på det nå. I dag tenkte jeg å dele med dere en video jeg publiserte på youtube i går. Jeg prøver for første gang GHD sin nye crimper, som du kan finne og lese mer om HER, og jeg leker meg med litt diverse frisyrer. Og det endte med en video hvor jeg viser dere 3 enkle og raske frisyrer, som det ser ut som du har brukt super lang tid på!

Da jeg vokste opp var det veldig inn å “crimpe” håret. Og nei, jeg husker ikke for alt i verden hva det faktisk heter på norsk.. Men ja, da jeg vokste opp var jo dette en greie. Når jeg da ble gammel nok og ikke minst faktisk hadde muligheten til å gjøre noe slikt med håret mitt var det ikke akkurat like populært lenger. Så når jeg da fikk pressemail om denne, GHD Professional Crimper, så ble jeg helt i ekstase, og det var ikke snakk om at jeg skulle la denne sjansen gå fra meg!

Denne frisyren dere ser på bildene er også den jeg lagde til slutt og dere aner ikke hvor bra jeg faktisk følte meg gjennom resten av dagen. Jeg var nemlig veldig spent på hvordan jeg faktisk ville like det, og jeg var jo selvfølgelig redd for at det ikke ville falle i smak. Jeg hadde jo drømt om dette så lenge! Men jeg følte meg super bra, og jeg tror jeg faktisk kommer til å bruke crimperen ganske mye fremover. Og hvorfor skjønner du i videoen. Det var nemlig SÅÅ lett å få enkle frisyrer til å se så kule ut!

Ikke minst ble jeg også utrolig fornøyd med videoen. Det er jo en first impression og jeg improviserer mye på disse frisyrene, og det er vell det som gjorde at jeg ble så overrasket over resultatet. For det er jo faktisk frisyrer jeg har lyst til å skape igjen allerede til helgen! Dødskult syntes jeg det ble! Men nei nå må jeg nesten avslutte, jeg sitter nemlig på flyplassen i det jeg skriver dette, og det er ikke lenge før jeg skal boarde flyet. Og ja, jeg kommer faktisk innom dere med et innlegg allerede i morgen igjen! For det er jo ikke sikkert dere alle følger meg på instagram, og jeg må jo vise dere det nye familiemedlemmet vårt! Han er bare såå søt!

Hva syntes du om denne trenden, og er det en trend du kunne tenke deg å prøve? 

 

GHD Professional Crimper ble sponset av GHD
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *