It’s getting colder!

God mandag morgen alle sammen! Herlighet, jeg kan ikke skjønne at vi allerede begynner å bevege oss mot slutten av Oktober. Hvor fort har ikke de siste månedene gått?! Og jo, forresten så skjønte dere kanskje at det ikke ble noe innlegg på dere i går. Grunnen til det var rett og slett det at jeg valgte å fokusere fullt på skole og oppussing i går. Så søndagen min gikk for det meste til det, og jeg tok meg dagen rett og slett litt bloggfri. Deilig innimellom det og!

 

Jeg har nemlig en del å tenke på for tiden i tillegg til skole og alt annet. Jeg må nemlig ta et valg for hva jeg skal gjøre til våren igjen. Og fristen går ut den 15 November, men greia er den at jeg for alt i verden ikke klarer å bestemme meg. Det er så mye som sier at jeg burde gå for det valget, men det er noen faktorer som gjør at jeg også ikke vil. Hehe, er jeg litt mystisk nå? Det er ikke meningen, men jeg vil ikke dele planene mine helt enda, om det ikke blir helt som planlagt!

 

Men uansett hva så må jeg jo bare ta et valg snart, og da gjerne så fort som mulig. Men jeg får nesten bare snakke mer med de som er mest rundt meg, og ikke minst foreldrene mine. Det er et vanskelig valg, for det er evt veldig mye som vil forandre seg. Ahh, skjønner dere jeg er frustrert eller? Jeg tenker jo faktisk ikke på annet om dagen..

Genser – Gina Tricot      Sko – Primark      Bukse – Gina Tricot
Veske – Mulberry      Singlet – Primark
Kåpe – Zara      Skjerf – Burberry

 

I dag skal nok dagen gå til mye av det samme som gårsdagen, nemlig oppussing og skole. Men vi skal også på middag hos fetteren til Mathias, også skal jeg møte bestevenninna mi for å snakke ut litt frustrasjon rundt valget. Sorry, hvis du syntes det er skikkelig irriterende at jeg er så hemmelighetsfull. Men du skjønner hvorfor jeg ville være det når jeg evt røper hemmeligheten! I promise.

 

Vi er allerede godt igang med “spisestue”-oppussingen forresten, og jeg tror ikke det er mange dagene til den er helt ferdig. Og tenk, vi startet med å male der i går. Det ekke verst! Nei nå må jeg sette igang med skolearbeidet mitt. all informasjonen kommer seg ikke inn i hodet av å sitte her og skrive til dere i evigheter. Og jo fortere jeg får satt i gang med skole, jo fortere kommer jeg til tiden jeg må ta pause, og da er det maling igjen!! Yey!

Gleder du deg til å se den nye “spisestua vår? Og har du noen idè om hva planene mine for våren kan være?

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *