Cozy Autumn & school nerves

Det er torsdag, og i morgen er dagen her. I morgen skjer det faktisk ganske mye..! For det første skal vi ha Halloween movienight her i leiligheten, så jeg skal stelle i stand med snacks, dekorasjoner og annet morro. Men det jeg tenker mest på med tanke på morgendagen er datoen. Nemlig den 20. Oktober.. Ugh, 20. Oktober er da jeg skal få de muntlige eksamensdatoene mine, og jeg er ufattelig spent på når jeg har de tre muntlige jeg skal ha, og ikke minst hvor spredt de er. Selv så vil jeg på en måte ha de så fort som mulig, men på en annen side så friker det meg litt ut det og. Uansett så er det ikke så mye jeg får gjort med det. Jeg håper bare ikke at jeg må sitte hele Desember med nesa i skolebøkene. November og månedsskiftet kan godt bli min eksamenstid.

 

 

Jeg vet jo allerede når jeg har de skriftlige, og det er den 21. og 27. November. Så satser på at norsk muntlig er rundt da også, slik at jeg får eksamner som hører litt sammen rundt samme tid. Men jeg kan ikke gjøre annet enn og vente, og ikke minst jobbe med skole slik at jeg faktisk er mer klar. Jeg er faktisk kun en dag eller to unna å være gjennom hele norsk pensumet, så håper jeg ligger greit an. Må bare få jobba godt med fordypningsoppgaven også nå da! Ugh, skole.. Eksamner.. Hvorfor melder vi oss frivillig til det her?!

Måtte bare få ut litt nerver og frustrasjon i dag og, og om du trenger det samme er det bare å slå seg løs i kommentarfeltet! I don´t judge! Og det er godt å ha et sted for å få det litt ut også. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *