Last minute Halloween look

Den etterlengtede helgen er her, og det er tid for halloween fest etter halloweenfest. Selv tok vi halloween festen i helgen som var, i og med at jeg og Mathias har jubileum til helgen. Så denne helgen skal vi bruke på oss to, ikke fyll. Men likevell tenkte jeg at jeg hvertfall kunne dele med dere et lite tips til en halloween look om du er litt i siste liten, og ikke minst hvis du vil bruke minimalt med penger på kostyme. Det eneste jeg kjøpte inn for denne looken var hårbøylen med horn på (fra H&M). Sminken brukte jeg mye av den samme som jeg bruker til vanlig, bare jeg brukte en enda mer intens øye-look.

Med denne sminkelooken, hornene og helst LBD (little black dress), så er du good to go for en real halloween fest uten å ha brukt noe særlig penger. Og det er også det jeg ville oppnå med å lage denne looken til dere. Og selv så digger jeg den faktisk!

Hmm, kanskje vi må finne en liten halloween fest til helgen alikevell? Det er jo super gøy!!

Hvordan jeg lagde looken kan dere se i videoen lenger ned på bloggen. Går du forbi kommentarfeltet så ser du en overskrift “Youtube” med den nyeste videoen min. Og det skal mest sannsynlig være videoen til denne looken. Hvis ikke så finner du videoen HER. Jeg har prøvd å redigere slik at det går kjapt å  vise dere, men samtidig så ville jeg jo at dere skulle få se hvordan jeg faktisk gjorde det. Så jeg håper jeg fikk det til på en god måte!

Men det var egentlig det jeg hadde å dele med dere i dag. Nå skal jeg rydde og vaske litt i leiligheten før Naturfag står på planen. Deilig å ha en fin og ryddig leilighet før helgens ankomst i morgen. Herlighet, helg allerede.. Jaja, det er helt greit for meg!

Hva syntes du om looken, og er det en look du kunne gått for? Hva skal du på Halloween?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *